Islanders on Maple Leafsi esikohal vaatamata Brock Nelsoni vigastusele

Kui saarlased kukuvad ilma Brock Nelsonita, ei lähe see ilma võitluseta.

Nelson, kes väljus teisipäevasest 7:2 võidumängust Toronto üle esimese perioodi lõpus ja ei naasnud, oli lugu muidu hiilgast võidust Maple Leafsi üle, mis oleks igal teisel õhtul pannud saared oma positsiooni üle suurepäraselt tundma. playoffi võistlus.

Selle asemel tabas Islandersi esireket Noel Acciari nurgalöögist esimesel perioodil ja pärast minutilist kogunemist läks tunnelist üles ning teda ei nähtud ülejäänud öö jooksul enam.

Treener Lane Lambertil polnud pärast mängu Nelsoni staatuse kohta värskendust.

Saared on viimase kuu jooksul ellu jäänud ja arenenud ilma Mathew Barzalita, kuid nende resultatiivseima skooritegija Nelsoni lisamine vigastatute nimekirja poleks saarte jaoks pingelises play-offi heitluses midagi muud kui katastroof.

Või vähemalt võiks olla, kui saarlastel poleks imelikku võimet sellisteks puhkudeks tõusta.

Matt Martin ja Noel Acciari võitlevad Islandersi võidu ajal.
Paul J. Bereswill

“Ma arvan, et julgustavam on see, et mängisime päris hästi, 200 jalga päris hea ründava meeskonna vastu,” ütles Cal Clutterbuck, kes saavutas karjääri esimese kolmepunktimängu kahe värava ja resultatiivse sööduga. “Kui midagi, siis see lihtsalt näitab, et kui suudame plaanist kinni pidada ja olla väga distsiplineeritud, võib meil olla edu.”

Selle asemel, et pärast Nelsoni vigastust alistuda, lõi saarlased Leafsil seitse väravat, muutes UBS Arena raju festivaliks, millel ei puudunud vihkamine külla tulnud John Tavarese vastu.

Täpselt nagu siis, kui Barzal kuu aega tagasi viga sai, muutsid saarlased asjad õigeks, kui eeldasite, et nad närbuvad.

Mäng, kus Toronto varakult tempot kontrollis, hakkas teisele perioodile 28 sekundit minema, kui Scott Mayfield leidis Zach Parise’i tagauksest neli nelja vastu väravat, mis viigistas mängu.

Kuid alles siis, kui Hudson Faschingi ründemees Leafsi kaitsetsoonis 13:50 kaotusseisust 2:1 tegi, hakkasid saarlased end tõeliselt peale suruma.

Suure osa õhtust oli see Ilja Sorokini saade ja võrguminder muutis uimastamise taas rutiinseks 23 vahepeatusega.

Esiletõstmise rullikule saate lisada Erik Gustafssoni esimese perioodi aeru, aga ka peotäie teravaid pilke, kuna Leafsi kiirus ületas saarlased selle mängu alguses.

Sam Lafferty suutis Leafsi lauale tuua pärast seda, kui Timothy Liljegreni punktivise põrkas tagasi Mayfieldi ja seejärel Lafferty väravast esimese perioodi 11:01. See oli kerge värav, kuid see peegeldas mängu kulgu selle punktini.


Cal Clutterbuck tähistab koos Ryan Pulockiga pärast seda, kui Islandersi 7:2 võidumängus Maple Leafsi üle lõi ühe oma kahest väravast.
Cal Clutterbuck tähistab koos Ryan Pulockiga pärast seda, kui Islandersi 7:2 võidumängus Maple Leafsi üle lõi ühe oma kahest väravast.
Getty Images

Kui see mäng aga ümber läks, tegi see seda otsustavalt.

Vähem kui neli minutit pärast Faschingi väravat tõrjus Clutterbuck Ryan Pulocki löögi Ilja Samsonovist mööda ning tegi seisuks 3:1.

Mitch Marner viskas Islandersile 3:29 viimase kaadriga hirmuäratuse, ühekordselt Auston Matthewsi sööt, et vähendada eduseisu ühele.

Kuid vähem kui minut hiljem tuli Clutterbuck uuesti randmelöögiga sööstu peale ning tegi seisuks 4:2.


Ilja Sorokin teeb saarlaste võidu ajal ühe oma 23 tõrjest.
Ilja Sorokin teeb saarlaste võidu ajal ühe oma 23 tõrjest.
Paul J. Bereswill

Sealt edasi lõi saarlased viimase 10 minuti jooksul kolm korda värava, et mäng paugutuks muuta.

“Ilmselt Brocki kaotamine on suur osa meie meeskonnast, kuid ma mõtlesin ette, et need poisid, kõik logisid veidi rohkem minuteid, kõik astusid üles ja said oma panuse rivistuses üles ja alla,” ütles Noah Dobson. “Oli tore näha, et sellised poisid nagu Fasch, Clutter ja Zach said tasu.”

Veel üks hea uudis: kuna Panthers kaotas 6:3 Flyersile, hoiab Islanders nüüd kolmepunktilise edumaa kõrgeimal wildcard-kohal, olles mänginud Floridaga võrreldes vaid ühe lisamängu.

Nende edumaa Penguinsi ees, kellel on ees kaks mängu, on neli punkti.

Teisisõnu: Islanders ei ole juhiistmel mitte ainult selleks, et pääseda play-offi, vaid selleks, et vältida Bruinsit ja minna vastamisi kas Hurricanesi, Devilsi või võib-olla isegi Rangersiga.

“Saime täna õhtul natuke rohkem abi, kuna teised meeskonnad kaotasid,” ütles Parise, “aga meile meeldib see, kuidas me mängime.”

Öelge saarlaste kohta, mida tahate – kui nad tõesti jõuavad play-offi, on see peaaegu kindlasti ülekaaluka punktisummaga ja nad lähevad esimesse ringi raske allajääjana.

Aga sellest välja? Mitte kunagi.

Read original article here

The post Islanders on Maple Leafsi esikohal vaatamata Brock Nelsoni vigastusele appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/islanders-on-maple-leafsi-esikohal-vaatamata-brock-nelsoni-vigastusele/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb