Räppar Rick Ross kiidab kogukonna jõupingutusi põgenenud pullide, lehmade ja paari pühvli ohutuks tagastamiseks

Mitmed räppar Rick Rossile kuulunud piisonid põgenesid eelmisel nädalal tema kinnistult Atlantast lõuna pool, põhjustades naabruskonnas segadust, kuna elanikud teatasid, et nägid neid hoovides ringi liikumas ja kodude lähedal jalutamas.

Teisipäeval postitas Ross oma Instagrami mitu videot, milles väitis, et loomad on tema, ja tutvustas üht piisonit nimega Timbuktu.

“Kui te kõik Timbuktuga kokku puutute, rääkige talle oma perekonnast. Öelge: “Ma tulen teile armastust näitama,” ütles Ross ühes videos. “Te võite tegeleda kutsikate, koertega, mina tegelen veistega.”

Instagrami loos lisas rõõmsameelne räppar: «Kui näed mu pühvlit, anna neile porgandit. Anna talle õun. Nad on nii lahked ja nii rahulikud. ”

Veised, lambad, hobused ja kitsed on Fayette’i maakonnas seaduslikud.

Teises videos avaldas Ross tänulikkust, et loomad ohutult tagasi saadeti.

“Kõigile, kes soovivad avaldust ja vastust (seda) minu pullide, lehmade ja paari pühvli kohta, kes kogukonnast minema pääsesid, on minu vastus: ma tagastan hulkuvaid loomi alati,” ütles ta ja helistas oma enam kui 350-le. -aakri kinnistu “tõotatud maa”.

Fayette’i maakonna šerifi büroo Facebooki postituses ütles, et loomi on seaduslik omada.
Fayette’i maakonna šerifi büroo

Ross kutsus ka teisi elanikke üles oma loomi kaelarihmaga hoidma, kuid tunnistas, et tema seda ei teinud.

“Minu omal ei ole kaelarihma, sest teate, et see on minu oma,” ütles ta.

Veel ühes videos nähakse teda mitmele oma hobusele porgandit söötmas ja ta kutsub end “Rodeo Rickiks”.


Rick Ross postitas Instagrami video, kus teda nähakse mitmele oma hobusele porgandit söötmas. Ta helistab ka ise "Rodeo Rick."
Rick Ross postitas Instagrami video, kus teda nähakse mitmele oma hobusele porgandit söötmas. Ta kutsub end ka “Rodeo Rickiks”.
Instagram

Fayette’i maakonna šerifi büroo selgitas 20. märtsil avaldatud postituses, et ebatavalisi lemmikloomi on seaduslik omada, ja kutsus üles olema ettevaatlik, kuna nad “võivad olla ettearvamatud ja võivad muutuda agressiivseks”.

“Kes oleks kunagi arvanud, Buffalo Fayette’i maakonnas,” ütles šerifi büroo nädalavahetusel tehtud avalduses.

„13. märtsil otsustasid mitmed pühvlid teha jalutuskäigu Fayette’i maakonnas ja uurida Northbridge’i kogukonna kauneid kodusid. Šerifi bürood teavitati olukorrast ja ta teeb praegu koostööd Fayette’i maakonna marssali bürooga olukorra parandamiseks. Ka šerif Babb ja peadirektor Rhodes on Northbridge’i elanikega alates eelmisest nädalast suhelnud, kuulates neid muresid,” jätkati FCSO avalduses.


Rick Ross postitas Instagrami video, kus teda nähakse ühel oma hobusel ratsutamas.
Rick Ross postitas Instagrami ka video, kus teda nähakse ühe oma hobusega ratsutamas.
Instagram

“Nii et nii kütkestavad kui need loomad ka pole, soovitame kõigil nendega kokku puutudes olla ettevaatlik. Kuigi nad on enamasti kuulekad, võivad nad olla ettearvamatud ja muutuda agressiivseks. Kui juhtute pühvliga kokku puutuma, soovitame teil võtta ühendust Fayette’i maakonna šerifi bürooga,” lõpetati avalduses.

Šerifi büroo sõnul võidakse Rossi pidada vastutavaks loomade mittenõuetekohase ohjeldamise eest: “Kui näidatakse, et omanik on hooletu, võidakse neile esitada süüdistus.”

Praegu pole selge, kas süüdistusi esitatakse.

Vähemalt üks naaber väljendas 13. märtsil toimunud juhtumi pärast pettumust ja ütles, et loomad loovad tema kahele lapsele ohtliku keskkonna, vahendas FOX 5 Atlanta.

“Mul on 8-aastane ja mul on 10-aastane. Mu lapsed kardavad õue minna,” ütles elanik WSB-TV teatel.


 Ross avaldas tänu, et loomad ohutult tagasi saadeti.
Ross avaldas tänu, et loomad ohutult tagasi saadeti.
Getty Images

Teised Georgia naabruskonna elanikud ütlesid, et olid šokeeritud, nähes piisoneid oma hoovis.

TMZ hankitud videol oli näha, kuidas üks inimene avastas piisoni oma kinnistult.

“Tulen kontorisse ja tõmban sissesõiduteelt sisse ja see oli väljas,” on kuulda video salvestajat ütlemas. “Kontor, kus ma olen, on nagu kodukontor ja vaata, mis seal hoovis on. Ma olin nii hirmul.”

Teisi videos olevaid elanikke on näha, kuidas veised piirkonnast eemale viivad.

FOX 5 andmetel kinkis Ross eelmisel aastal kaks piisonit oma partneritelt ühes rõivafirmas. Tema kinnistul on ka neli hobust ja pull.

Kuigi termineid pühvlid ja piisonid kasutatakse sageli vaheldumisi, on Smithsoniani riikliku loomaaia andmetel tegemist erinevate loomadega, keda saab eristada teatud omaduste järgi.

Piisonitel on suured küürud õlgadel ja neil on tavaliselt suuremad pead kui pühvlitel. Piisonid on pärit ka Põhja-Ameerikast, pühvlid aga Aafrikast ja Aasiast.

Kanal 2 Action News teatas, et Ross on maininud, et ta võib kinnistule lõvid saada ja sel nädalal peetakse sel teemal kogukonna koosolekut.

Rick Ross on Miamist pärit laialt populaarne räppar, kellest on viimase ligi 20 aasta jooksul saanud edukas ärimees ja kogukonna ikoon.

Read original article here

The post Räppar Rick Ross kiidab kogukonna jõupingutusi põgenenud pullide, lehmade ja paari pühvli ohutuks tagastamiseks appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/rappar-rick-ross-kiidab-kogukonna-joupingutusi-pogenenud-pullide-lehmade-ja-paari-puhvli-ohutuks-tagastamiseks/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb