Demokraadid teevad Dianne Feinsteini mustaks, kuid pole sama teinud Bideniga

Kui tunnete, et teil ei ole irooniat, vaadake pilti senaator Dianne Feinsteini õelatest rünnakutest.

See on hindamatu näide vasakpoolsete oma söömisest ja näitab, kui vastik see on – isegi kui menüüs on kaasdemokraat.

President Biden peaks samuti erilist tähelepanu pöörama.

Halastamatu jõupingutus haige Feinsteini ametist lahkumiseks ja pensionile tõrjumiseks võib osutuda kuivaks jooksuks nõudmisele, et ka eakas ja allakäinud Biden peaks teise ametiaja jooksul kõrvale kalduma.

89-aastane Feinstein on veebruari keskpaigast saati senatist eemal olnud ning hiljem diagnoositi tal vöötohatis ja ta viidi Californiasse haiglasse.

Kui ta märtsi alguses vabastati, lubasid abid, et ta jõuab mõne nädala pärast Washingtoni tagasi.

“Tüsistustele viidates” ei paku nad nüüd 30 aastat senatis olnud Feinsteini tagasituleku ajakava.

Vöötohatis pole tema ainus probleem ega isegi suurim probleem tema piinajatele.

Tema pärispatt oli 2020. aasta oktoobris pärast kohtukomitee viimast kuulamist ülemkohtu Amy Coney Barretti kandidaadi ülemkohtu istungil kiita ja kallistada GOP senaatorit Lindsey Grahami.

Vasakpoolsed reageerisid metsiku pahameelega ja kutsusid teda komiteest lahkuma koheselt nii aktivistide kui ka endiste mõistlike teadlaste Norman Ornsteini ja Harvardi Laurence Tribe’i poolt.

Kuigi Feinstein hääletas Barretti kinnituse vastu, tahtis raba ikkagi verd ja The New Yorker maalis peagi pilti senaatorist, kes kaotas oma marmorist kivid.

Biden kuulutas koos asepresident Harrisega välja 2024. aasta kampaania.
AP

Ajakiri teatas, et demokraatidest kolleegid üritasid veenda teda pärast episoode “seoses” tagasi astuma, sealhulgas kohtuistungil, kus ta esitas tunnistajale kaks korda sama küsimuse.

Hiljem teatas San Francisco Chronicle, et kaastöötajad ütlesid, et senaatori mälu on tuhmunud ning tal on probleeme kolleegide äratundmisega ja vestluste jälgimisega.

Ta lõpetab. . . aastal 2024

Vaatamata survele ja anonüümsetele solvangutele keeldus Feinstein komiteest lahkumast, tema ainsaks möönduseks oli mullu veebruaris tehtud otsus mitte taotleda 2024. aasta tagasivalimist.

See vaigistas korraks nälja tema pea järele, kuid jätkuv eemalolek on kutsunud teda uuesti esile kutsuma pensionile jääma.

Kuigi hääle kaotamine napilt jagunenud senatis ei ole Demsi jaoks seadusandluses suuri probleeme tekitanud, on tema puudumine kohtukomiteest hoopis teine ​​asi.


Rashida Tlaib
Rep Rashida Tlaib on üks viimaseid poliitikuid, kes ütles, et Feinstein “peab oma kohalt tagasi astuma”.
Getty Images

Ilma temata on komitees 10 demokraati ja 10 vabariiklast ning kandidaadid vajavad senati täiskoosseisu pääsemiseks enamuse toetust.

Viigiseisud on tekitanud mahajäämuse Bideni nimetatud vasakäärmuslastest kohtunikest, kes ei pääse komisjonist välja, kuna ükski vabariiklane neid ei toeta.

Surve all pakkus Feinstein 12. aprillil teist mööndust, öeldes, et astub ajutiselt komiteest tagasi, et enamuse juht Chuck Schumer saaks nimetada asendaja kuni naise naasmiseni.

Kuid see keeruline samm vajab vabariiklaste toetust ja GOP ütles, et mitte mingil juhul.

Texase senaatori John Cornyni rollis rääkis Politicole“Vabariiklased ei murra seda pretsedenti, et päästa välja senaator Schumer või Bideni administratsiooni kõige vastuolulisemad kandidaadid.”

Nii et taas on kuumus Feinsteinil ja seekord nõuavad radikaalsed demid, et ta astuks kohe senatist tagasi, et tema koht saaks täidetud.

Kui ta seda teeb, määrab California kuberner Gavin Newsom ametiaja lõpetamiseks vasakäärmusliku asendusliikme ja asuks arvatavasti tema komitee kohale.

Michigani esindaja Rashida Tlaib, kooki maja “Squad” liige, liitus eelmisel nädalal kasvava kooriga, säutsus, et “paremäärmuslik kohtusüsteem on suunatud meie inimõigustele, ei saa me kohtunikke kinnitada. Senaator Feinstein peab tagasi astuma.

Ta kordas California esindaja Ro Khanna ja Minnesota esindaja Dean Phillipsi demokraatide üleskutseid senaatoril pensionile minna.

“Ma ei usu, et keegi, olenemata nende märkimisväärsetest saavutustest, võib oma rollist puududa, eriti praegusel hetkel, kus vajame aktiivset senaatorit presidendi kohtunike kinnitamiseks, kui vajame California senaatorit, kes tõukaks tagasi. transfoobia, geifoobia vastu, mida oleme kuulnud, ja seepärast loodan, et meil on keegi sellesse rolli,” ütles Khanna NPR-ile.

Päikesetorm ei sobi teistele demidele, sealhulgas endisele spiiker Nancy Pelosile, kes arvas, et rünnakud tema kaasmaalasele on seksistlikud.

“Ma ei tea, millised poliitilised kavad on tööl, mis sel viisil senaator Feinsteini taga ajavad,” ütles ta ajakirjanikele. “Ma pole kunagi näinud, et nad läheksid sel viisil senatis haigeks jäänud mehele.”


President Joe Biden
Yahoo Newsi / YouGovi märtsis avaldatud küsitluse kohaselt ütles 68 protsenti registreeritud valijatest, et 80-aastane president on teise ametiaja jaoks liiga vana.
AFP Getty Images kaudu

See kibe kodusõda on oluline Bideni jaoks, kes võib järgmise aasta valimistel võidu korral kogeda samasugust tõuget.

Juba praegu on levinud spekulatsioonid, et tema kõrgene vanus – teise ametiaja jooksul saab ta 86-aastaseks – ja kognitiivsed raskused muudavad ebatõenäoliseks, et ta saaks veel ühe täisperioodi läbida.

Märtsis avaldatud Yahoo Newsi/YouGovi uuringu kohaselt usub suur enamus valijatest – 68% ühes küsitluses –, et Biden on teise ametiaja jaoks liiga vana.

Demside seas nõustus 48% tema vanusega, et probleem on, samas kui ainult 34% ei nõustunud.

Ja see küsitlus viidi läbi enne Bideni veidrat tagasivalimisteadet eelmisel nädalal kolmeminutilises videos, mis avaldati ajal, mil enamik ameeriklasi magas!

Üks püüdlused oma kandidatuuri õigustamiseks – lisaks võimalusele, et Donald Trump on tema valitsuspartei vastane – on lobisemine, et ta võib keset teist ametiaega pensionile minna, et asepresident Kamala Harris saaks tema ametikohaks ilma räpane vajaduseta tema ametikohal valituks saada. oma õigus.

Idee jääb usklike seas kõlama, sest see võib lahendada kaks probleemi: Bideni vanus ja Harrise ebapopulaarsus valijate seas.

Kui ta võtab ameti üle keskajal, võimaldaks tal kandideerida ka 2028. aastal ametisoleva presidendina.

Vana hall daam

Loomulikult hüppas peavoolumeedia innukalt Bideni teele.

New York Times väljus kiiresti kastist, avaldades samal päeval lastekinnaste uudise Harrise kohta ja Thomas Friedmani eriti veidra kolumni.

Uudises mainiti napilt õnnetute Harrise abiliste rekordkäivet ja hoiti eemale tema sõna-salatikõnede naeruvääristamisest.

Selle asemel paisutas see teda kui Bideni usaldusväärset partnerit ja väärtuslikku kampaaniat ning viitas kaitsjatele, kes ütlesid – etteaimatavalt –, et tema kriitika on seksistlik ja rassistlik.

See väitis ka “ta hakkas oma jalgealust leidma, kui taotles saada administratsiooni hääleõiguse juhiks” ja rõhutas, et “ta on end tõestanud politseireformi eestkõnelejana ja abordiõiguste administratsiooni lipukandjana.”


NY Timesi hoone
Kolumnist Thomas Friedman kirjutas, et demokraatide valimine oleks avaldus Trumpismi ja lõhestamise poliitika vastu.
AP

Kes teadis?

Friedman kutsus oma lootuses teoses Bidenit, ilmselt tõsiselt, üles panema Harrise juhtima “ülemineku tehisintellekti ajastule”.

Oleks tore vaadata, kuidas robotid tema kakerdamist jäljendavad.

Seejärel nõudis ta, et deemid valitaks maalihkega tagasi, öeldes, et see oleks noomitus “Trumpism ja lõhestamise poliitika”.

Ilma kriimuta irooniata naeruvääristas ta Trumpi valijaid kui neid, kes on “vihkajad ja jagajad”.

Sellest tuleb pikk kampaania.

Nautige seda seni, kuni saame.

Read original article here

The post Demokraadid teevad Dianne Feinsteini mustaks, kuid pole sama teinud Bideniga appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/demokraadid-teevad-dianne-feinsteini-mustaks-kuid-pole-sama-teinud-bideniga/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb