Bideni perekond riigi tippseaduste kaitse all

Siin on uudne kontseptsioon: FBI ei ole seadusest kõrgem.

Teoreetiliselt on see muidugi tõsi, kuna ükski ameeriklane pole seadusest kõrgem.

Kuid kas see on tõesti tõsi selles mõttes, et selle juhid saab seadust rikkudes kohtu ette tuua?

See on päev.

Kas olete kunagi kuulnud Jim Comeyst, Andrew McCabe’ist ja Peter Strzokist?

Nad olid J. Edgar Hoover ilma võlu, luurasid presidendikampaaniat ilma piisavate tõenditeta, valetasid kohtutele ega maksnud kunagi hinda.

Tegelikult sai igaüks palju rikkamaks tänu suurtele tegijatele, kes rahastavad kaabeltelevisiooni ja kirjastuste vihkavaid Donald Trumpi fänniklubisid.

Mängib kõva palli

Eksimatu õppetund on see, et kuritegevus või midagi väga kuritegevuse sarnast maksti nende juhtumite puhul ilusti ära.

Kui nad ei olnud seadusest kõrgemal, olid nad kindlasti väljaspool seda.

Seega peame uskuma, et esindajatekoja spiiker Kevin McCarthy rääkis teisipäeva hommikul Foxile lootusrikkalt, mitte sõna otseses mõttes, et kui just FBI direktor Christopher Wray ei esita dokumenti, milles väidetakse, et Joe Biden müüs oma kontori osana 5 miljoni dollari suuruse altkäemaksuskeemiga, kui ta oli paheline. president, Kongress hakkab teda põlgama.

Esindajatekoja spiiker Kevin McCarthy ütles teisipäeva hommikul Foxile, et kui FBI direktor Christopher Wray ei esita dokumenti, mille kohaselt Joe Biden müüs oma kontori osana 5 miljoni dollari suuruse altkäemaksuskeemiga, kui ta oli asepresident, hakkab Kongress teda põlgama.
CQ-Roll Call, Inc Getty Images kaudu

“Ma helistasin isiklikult direktor Wrayle ja ütlesin talle, et ta peab selle dokumendi saatma,” ütles McCarthy.

“Meil on see jurisdiktsioon. . . Ja kui ta seadust ei järgi, esitame Christopher Wray ja FBI vastu põlgusüüdistused. Nad ei ole seadusest kõrgemal.”

Millele Wray tõhusalt vastas, et jätka, tehke mu päeva, FBI keeldus hiljem dokumendist loobumast.

Vabariiklased võivad oma põlguse tsiteerida, kuid justiitsministeeriumi ülesanne on muuta põlgus süüdistuse esitamiseks.

Ja igaüks, kes arvab, et peaprokurör Merrick Garland hakkab Wrayle Bideni perekonna varjamise eest kohtu alla andma, pole sellele tähelepanu pööranud.


Kevin McCarthy
McCarthy märkis: “Meil on see jurisdiktsioon. . . Ja kui ta seadust ei järgi, esitame Christopher Wray ja FBI vastu põlgusüüdistused. Nad ei ole seadusest kõrgemal.”
REUTERS

Garland on Protect Bideni klubi liider.

Kui Wrayt halvustatakse, teeks Biden talle tõenäoliselt teenetetõusu.

Dokumendinõue kasvab välja vilepuhuja ütlustest esindajatekoja järelevalve- ja aruandluskomitee ees, kus GOP-i esimees James Comer on Bidensi aastakümneid kestnud häda pärast valjult trummi põrutanud.

Ta kasutas kohtukutse, et saada pangadokumente, mis näitavad, et koguni üheksa Bideni jõugu liiget said suure Hiina tehingust osa, ning paljastas hiljuti keeruka pangakontode võrgu, mille Hunter Biden lõi, et saada ja maksta välismaistelt maksjatelt tohutuid summasid.

Nagu Comer ja teised on märkinud, ei liiguta ükski legitiimne ettevõte raha sellisel viisil läbi shell-ettevõtte kontode.

Ja mida nad küsivad, oli see toode, mida Bidenid müüsid?

FBI “võltspea”

Vastuseks Comeri nõudmistele ja McCarthy ähvardusele andis FBI algselt välja üldise avalduse, mis kõlas nii, nagu võiks Wray palli mängida:

“FBI on jätkuvalt pühendunud koostööle Kongressi järelevalvetaotlustega selles ja teistes küsimustes, nagu oleme alati teinud, ning me jätkame selle taotluse osas kongressi liikmetega ühendust.”

See oli võltsing, teisipäeva hilisõhtul ütles Comer, et tema vastus oli karm eitav, lisades, et “FBI otsus kongressile jäigalt relvastada ja seda teavet Ameerika rahva eest varjata on takistav ja vastuvõetamatu.”

Ta lisas, et kuigi tema ja Wray räägivad kolmapäeval, astub komitee nüüd samme, et hoida FBI direktorit Kongressi põlgusena, kuna ta keeldus täitmast seaduslikku kohtukutset.

Võib-olla, aga Comer peab teadma, et ta ei saa loota ühelegi demokraatlikule häälele.

See nõuab vabariiklaste keskendumist ja ühtsust – ja paksu nahka, et leppida meedia väärkohtlemisega, kuna ka see kaitseb Bideneid.

Konflikt saabub parlamendi paljude uurimiste olulisel hetkel.


James Comer
Nõudlus dokumendi järele on kasvanud vilepuhuja ütluste tõttu, kuna president James Comer on kasutanud kohtukutse, et saada pangaarvestust, mis näitab, et Bideni perekonna üheksa liiget on Hiina tehingust loobunud.
REUTERS

Esile on astunud ka teised vilepuhujad, sealhulgas enam kui 20 inimest, kes ütlesid esindajatekoja kohtukomiteele, et FBI on sügavalt politiseeritud demokraatide ja vasakäärmuslaste kasuks.

Nad ütlesid, et see eristab elu pooldavaid rühmitusi, katoliiklasi ja vanemaid, kes osalevad koolinõukogu koosolekutel, et neid rühmitusi hirmutada.

Vilepuhujad süüdistasid ka seda, et tippametnikud paisutavad juhtumeid kaugemale kui tõendid, nii et neid saab klassifitseerida perevägivalla äärmusluseks, mis rahuldab demokraatide lemmikkõnealust.

Kolmelt vilepuhujalt võeti tunnistusi andma valmistudes ära julgeolekukontroll, teatas Fox.

Võib-olla kõige intrigeerivam neist, kes esitasid, oli Gary Shapley, vilepuhuja, kes väitis, et IRS on süüdistuse esitamise vältimiseks Hunter Bideni juhtumit aeglaselt käsitlenud.


President Joe Biden
Paljud vilepuhujad on üles astunud, sealhulgas Gary Shapley, kes väidab, et IRS on süüdistuse esitamise vältimiseks Hunter Bideni juhtumit aeglaselt edasi lükanud.
AP

Nn uurimine käib viiendat aastat, kuid huvitav on see, et kahtlustatav ei nõua kunagi lõppu.

Ainus mõistlik järeldus on see, et faktide aus lahendamine tähendaks kuriteo süüdistust, milles on palju süüdistusi.

Seega võime eeldada, et Hunter Biden ja tema isa on rahul sellega, et lasevad status quol püsida nii kaua kui võimalik.

Mitte juhuslikult oli Shapley juhtumi maksuosa eest vastutav järelevaataja ja tema tunnistusel oli vahetu mõju, kuigi kindlasti mitte selline, nagu ta tahtis.

Hiljem ütles ta, et agentuur vastas tema väidetele, eemaldades kogu tema 12-liikmelise meeskonna sondist.

Nii et kättemaksud on nüüd osa uurimisest.

Showdown kangasteljed

Senine õppetund on see, et hoolimata sellest, mida McCarthy ja Comer ütlevad, usuvad Valge Maja ja täitevasutused, et nad on seadusest kõrgemal ning kaitsevad presidenti ja tema perekonda nii kaua kui võimalik.

Kuigi on ilmselge, et Joe Biden sai mõjuvõimu skeemidest kasu ja osales neis, siis kui õiglus tuleb, tuleb see vaatamata praegustele föderaalõiguskaitseorganite juhtidele, mitte nende tõttu.

Sellepärast peabki dokumendi üle toimunud jõukatsumine lõppema sellega, et Kongress saab dokumendi või Wray’d on põlgus.

Alles siis, kui takistajad maksavad isiklikku hinda, hakkavad nad arvutama, kas nad tahavad riskida oma karjääri ja mainega, kaitstes korrumpeerunud presidenti.

Ron vs Don suur fänn

Lugeja Mary Zaepfel on endine Donald Trumpi toetaja, kes läheb üle Florida kuberneri Ron DeSantise juurde.

Ta loetleb mitu põhjust, alustades sõnadega „Mul on kõrini Trumpi 3. klassi nimetustest, nagu DeSanctimonyus. See ei ole presidendi ja ausalt öeldes äärmiselt alaealine.

Ta usub, et Trump andis COVID-i ajal dr Anthony Faucile liiga palju võimu ja kahtlustab, et Trump liigub vasakule, kritiseerides Florida kuuenädalast abortide piirangut, millele DeSantis alla kirjutas.

“Lõpuks ometi,” lisab ta, “ma tahan DeSantist 2024. aasta GOP-i kandidaadiks, sest pandeemia ajal kasutas ta tervet mõistust, ta ei sulgenud oma osariiki, ta ei nõudnud vaktsiinimandaate jne. Ta on minu jaoks juht. !”

Eric on kindlasti segaduses

Lugeja Jonathan Kahnil on jamadele kotkasilm ja ta leidis selle pärli New York Timesi raportist – linnapea Adams kasutab Al Sharptonit Bideni Valge Maja vahemehena.

Khan kirjutab: “New Yorgis on vaieldamatult kaks kõige võimsamat Washingtoni demokraati senati enamusjuhis Chuck Schumeris ja esindajatekoja vähemuse juhis Hakeem Jeffriesis,” aga Adams’the linnapea lobist on Al Sharpton?

Read original article here

The post Bideni perekond riigi tippseaduste kaitse all appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/bideni-perekond-riigi-tippseaduste-kaitse-all/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb