Pistons ja Monty Williams nõustuvad NBA ajaloo suurima treenerilepinguga: raport

Detroit Pistons kavatseb väidetavalt anda Monty Williamsile, kes on NBA võidukaim peatreener alates 2021. aastast, NBA ajaloo suurima treenerilepingu.

Williams ja Pistons on ESPN-i andmetel kokku leppinud kuueaastase lepingu väärtuses 78,5 miljonit dollarit. Williamsi ja Pistonsiga sõlmitud lepingust esimesena teatanud Athletic ütles, et meeskonna valikuvõimalused ja stiimulid võivad pikendada lepingut kaheksa aasta ja 100 miljoni dollarini.

Ajaleht The Athletic teatas varem kolmapäeval, et Detroit on “tugevalt taga ajanud” Williamsit, kelle Phoenix Suns lasi üllatuslikult lahti pärast seda, kui nad kaotasid NBA playoffide teises ringis Denver Nuggetsile.

See jälitamine tõi kaasa ka raske hinnasildi – väidetavalt 10 miljonit dollarit –, et meelitada Williamsi Motor Citysse suunduma. See tehing oleks väärt 12,5 miljonit dollarit hooaja kohta, mis teeb temast NBA kõrgeima palgaga peatreeneri.

Klõpsa SIIA, et näha ROHKEM SPORDIKJADEID saidil FOXNEWS.COM

Phoenix Sunsi peatreener Monty Williams ootab enne 2023. aasta NBA playoffide läänekonverentsi poolfinaali viiendat mängu Denver Nuggetsi vastu. (Barry Gossage / NBAE Getty Images kaudu)

San Antonio Spursi legend Gregg Popovich, kellel on NBA ajaloos enim peatreeneri võitu, teenis eelmisel hooajal 11,5 miljonit dollarit. Steve Kerr Golden State Warriorsist tuli teisele kohale 9,5 miljoni dollariga, samas kui Williams ei jõudnud isegi kõrgeima palgaga top 10 hulka.

KOLVID ON VALMIS TEHA MONTY WILLIAMSIST ÜHE NBA KÕIGEMA tasustatud treeneriks rasketel jälitustel: ARUANNE

Kuigi Williams on saavutanud rekordi, mida Pistons selgelt armastab, seisab ta Detroidis silmitsi hoopis teistsuguse olukorraga.

Sunsiga olid Williamsi juhendamisel Kevin Durant, Devin Booker, Chris Paul ja teised mitmeaastased All-Stars. Nüüd on tema ülesandeks arendada Killian Hayesi, James Wisemani ja Jaden Ivey noort talenti, kuna Pistons soovib protsessi, mis järk-järgult jõuaks taas play-offidesse.

Devin Booker seisab Monty Williamsi kõrval

Devin Booker #1 seisab koos Phoenix Sunsi peatreeneri Monty Williamsiga teisel veerandajal Denver Nuggetsi vastu läänekonverentsi poolfinaali playoffide kuues mängus. (Christian Petersen / Getty Images)

Detroidile kuulus NBA eelmise hooaja halvim rekord seisuga 17:65, kuid 2023. aasta NBA draftis anti neile vaid viies üldvalik. Victor Wembanyama, konsensuse esimene üldvalik, keda paljud usuvad, et see on põlvkondlik talent, suundub selle kuu alguses loterii võitnud Spursi poole.

Sellegipoolest on Williamsil uus ülesanne, mida ta usub, et suudab Detroidis täita – ja Pistons hoolitseb kindlasti selle eest, et ta tunneks end selle eest hästi kompenseerituna.

Monty Williams vaatab kohtusse

Phoenix Sunsi peatreener Monty Williams jälgib NBA läänekonverentsi poolfinaali teises mängus, kuidas tema meeskond mängib kolmandal veerandajal Denver Nuggetsiga. (Matthew Stockman / Getty Images)

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

Williams lõpetas Phoenixis 194:115 rekordiga, viies samal ajal New Orleans Pelicansi üldrekordini 173:221 viie hooaja jooksul frantsiisiga.

Ta valiti ka NBA aasta treeneriks hooajal 2021-22.

Read original article here

The post Pistons ja Monty Williams nõustuvad NBA ajaloo suurima treenerilepinguga: raport appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/pistons-ja-monty-williams-noustuvad-nba-ajaloo-suurima-treenerilepinguga-raport/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb