Rahvusvaheline mahasurumine varastatud andmeid müüvate kuritegelike turgude vastu

Üks olulisemaid näpunäiteid, millele olen viimastel kuudel keskendunud, on paroolide regulaarne värskendamine ja muutmine ning unikaalsete paroolide kasutamine erinevatel veebisaitidel. Kuigi see aitab inimestel teie parooli lihtsalt ära arvata, on suurem probleem tumedad veebiturud, mis müüvad paroole ja muud teile kuuluda võivat kontoteavet.

KLIKKIGE, ET HANKIGE KURTI TASUTA CYBERGUY UUDISKIRI TURVAHOIATISTE, KIIRE NÕUANDE, TEHNILISTE ÜLEVAADE JA LIHTSTE JUHENDIDEGA END TARKAMAKS TEHA

Kahjulike lunavararünnakute arvu suurenemise põhjuseks on varastatud sisselogimismandaadid, mida tavaliselt ostetakse kuritegelikelt turgudelt, nagu see, mille FBI hiljuti maha surus.

KAS TEATE SELLEST ANDROIDI HINNAJÄLGIMISE FUNKTSIOONIST?

FBI uurib andmeid müüvaid küberkurjategijate turge. ( )

FBI võtab maha küberkurjategijate turud

Genesis Market sai alguse 2018. aastal ja see oli veebisait, mis aitas FBI-l piisavalt palju küberkuritegevust kaasa haarata, ning alles eelmisel kuul konfiskeerisid võimud 11 identiteedipettuste veebisaidiga seotud domeeninime. Tõepoolest, 119 arreteerimist ja 208 kinnisvara läbiotsimist viidi läbi repressioonide ajal, mida tuntakse “Operatsioon Cookie Monster” eesmärgiga sulgeda Genesis Market pärast seda, kui see ohustas enam kui 1,5 miljonit arvutit kogu maailmas.

VEEL: KUIDAS END INTERNETIST VÄLJA KÜÜRIDA

Genesise turu ekraanipilt.

Genesise turg on koht, mis tekitab suurel hulgal küberkuritegevust. ( )

Pahatahtlik turg oli kogu maailmas populaarne, kuna see oli kasutajasõbralik ja paroolid võisid maksta nii madalalt kui 70 senti konto kohta. Genesis muutis häkkeritel hõlpsaks sisselogimismandaatide otsimise nende tüübi järgi, olgu selleks näiteks sotsiaalmeedia või pangandus, muutes neil hõlpsaks otsitavate ohvrite väljapetmise.

Justiitsministeerium nimetas Genesist lunavara peamiseks võimaldajaks ja ütles, et eemaldamine oli “järjekordne löök küberkuritegevuse ökosüsteemile”.

TOPIMAD RAKENDUSED WI-FI SIGNAALI VEAOTSINGUKS

Genesis Market lubas oma kasutajatel ebaseaduslikult teavet hankida. ( )

Kas minu teavet saab ikkagi pimedas veebis müüa?

Lühike vastus on jah. Kahjuks on seal endiselt kaks suurt infovarastajate pahavara turgu: 2 lihtne ja Vene turg. Mitmes riigis toimunud mahavõtmine ja vahistamised on aga mõnda neist petturitest hirmutanud.

Teine probleem on see, et häkkerid võivad ikkagi püüda hankida teie isiklikku sisselogimisteavet muul viisil kui seda pimedas veebis ostes. See pahavara, mis teie teavet varastab, juurutatakse tavaliselt pahatahtlike rakenduste või andmepüügilinkide kaudu, mida saab saata meilide või tekstide kaudu. Näiteks manustasid häkkerid infostealeri pahavara võltsitud ChatGPT brauserilaiendisse, mis kogus miljoneid sisselogimismandaate.

ROHKEM MINU TURVATOIMETUSTE SAAMISEKS TELLI MINU TASUTA CYBERGUY RAPORTI UUDISKIRI, JUHISTADES CYBERGUY.COM/UUDISKIRI

PAYPALI TUME KÜLG JA KUIDAS OHUTUKS JÄÄDA

Kuidas saate end infostealeri pahavara eest kaitsta?

Kontrollige, kas teie teave on rikutud

FBI on üle andnud ohvrite volikirjad veebisaidile Have I Been Pwned, mida saate teha külastage siin. See on justiitsministeeriumi soovitatud tasuta ressurss, mille abil saate kiiresti kontrollida, kas teie sisselogimismandaadid on rikutud.

ROHKEM: KUIDAS HÄKKERID KASUTAVAD CHATGPT-d TEIE SIHTIMISEKS PAHAVARA LOOMISEKS

Kasutage tugevaid ja ainulaadseid paroole

Loo tugevaid paroole kõigi oma kontode jaoks ja vältige sama parooli kasutamist mitme võrgukonto jaoks. Kaaluge paroolihalduri kasutamist keerukate paroolide turvaliseks salvestamiseks ja genereerimiseks. See aitab teil luua ainulaadseid ja raskesti purustatavaid paroole, mida häkker ei osanud kunagi arvata. Teiseks jälgib see ka kõiki teie paroole ühes kohas ja sisestab kontole sisselogimisel teie eest paroolid, et te ei peaks neid kunagi ise meeles pidama. Mida vähem paroole mäletate, seda väiksem on tõenäosus, et kasutate neid oma kontodel uuesti.

Milliseid omadusi peaksin paroolihalduris otsima?

Mis puudutab teie jaoks parima paroolihalduri valimist, siis siin on mõned minu parimad näpunäited.

  • Kasutusele turvaline
  • Töötab sujuvalt kõigis teie seadmetes
  • Loob ainulaadsed keerulised paroolid mis on iga konto puhul erinevad
  • Täidab automaatselt uuesti külastatavate rakenduste ja saitide sisselogimis- ja parooliväljad
  • On brauseri laiendus kõigi brauserite jaoks, mida kasutate paroolide automaatseks sisestamiseks
  • Võimaldab a tõrkekindel juhuks, kui esmane parool kaob või ununeb
  • Kontrollib, kas teie olemasolevad paroolid on turvalised ja hoiatab teid kui see on kunagi ohustatud
  • Kasutab kahefaktoriline autentimine turvalisus

Tutvuge minu parimate ekspertide poolt hinnatud 2023. aasta paroolihalduritega aadressil CyberGuy.com/Passwords

KUIDAS KUSTUTADA OMA MAJA FOTOSID KINNISVARA VEEBISAITIDELT

CyberGuy veebisaidi ekraanipilt.

Nende CyberGuy näpunäidete abil on teabe turvalisena hoidmine lihtsam. (CyberGuy.com)

Luba kahefaktoriline autentimine (2FA)

Luba 2FA oma kontodel täiendava turvakihi tagamiseks. Tavaliselt nõuab see sisselogimisel lisaks paroolile ka kinnituskoodi sisestamist.

Hoidke oma seadmed ja tarkvara ajakohasena

Veenduge, et teie arvutil, nutitelefonil ja muudel seadmetel oleks uusimad turvavärskendused paigaldatud.

Kõigis oma seadmetes on hea viirusetõrjetarkvara

Parim viis kaitsta end teie andmete rikkumise eest on installida viirusetõrje kõikidesse teie seadmetesse. Häkkerite seadmetest eemal hoidmist saab vältida, kui teil on installitud hea viirusetõrjetarkvara. Kui teie seadmes on viirusetõrjetarkvara, siis ei saa te klõpsata võimalikel pahatahtlikel linkidel, mis võivad teie seadmetesse installida pahavara, võimaldades häkkeritel juurdepääsu teie isiklikule teabele.

Vaadake minu eksperthinnangut teie jaoks parima viirusetõrje kohta Windows, Mac, Android ja iOS seadmed suundudes CyberGuy.com/LockUpYourTech

Seotud: Tasuta viirusetõrje: kas peaksite seda kasutama?

MIKS GEN ZERSID NÜÜVAD KÕRVALTELE TELEFONID ÜLES JA LÜKKAVAD NUTITELEFONE

Lisateabe saamiseks ja parima viirusetõrjetarkvara ülevaate saamiseks minge saidile CyberGuy.com. (CyberGuy.com)

Identiteedivarguse kaitse

Võite kasutada ka identiteedivarguse kaitset juhuks, kui olete mures selliste üksikasjade pärast nagu teie pangakonto teave, mis võib olla pimedas veebis. Identiteedivarguste eest kaitsvad ettevõtted saavad jälgida isiklikku teavet, nagu teie kodu nimi, sotsiaalkindlustusnumber, telefoninumber ja e-posti aadress, ning teavitada teid, kui seda müüakse pimedas veebis või kasutatakse konto avamiseks. Nad võivad teid aidata ka teie panga- ja krediitkaardikontode külmutamisel, et vältida edasist volitamata kasutamist kurjategijate poolt.

Vaadake minu nõuandeid ja parimaid valikuid selle kohta, kuidas end identiteedivarguse eest kaitsta, minnes aadressile CyberGuy.com/IdentityTheft

LÕPETAKE TELLIMISE RIIGIMINE SELLE LUGUDEL, SÄÄSTADES RAHA JA KAITSDES OMA PRIVAATSUST

CyberGuy veebisaidi ekraanipilt.

Minge saidile CyberGuy.com/IdentityTheft, et näha näpunäiteid ja parimaid valikuid, kuidas end identiteedivarguse eest kaitsta. (CyberGuy.com)

Kurti peamised näpunäited

Hiljutine mahasurumine küberkuritegelike turgude, nagu Genesis Market, vastu on märkimisväärne samm võitluses varastatud sisselogimismandaatide müügiga. Teabevarguse ründevara ja isikuandmetega seotud rikkumiste oht aga püsib.

Oluline on regulaarselt uuendada ja muuta oma paroole, kasutada erinevatel veebisaitidel unikaalseid paroole ning lasta kõikidesse seadmetesse installida usaldusväärne viirusetõrjetarkvara. Samuti soovitan installida identiteedivarguse kaitse, mis võib pakkuda täiendavat turvalisust juhuks, kui teie isikuandmed satuvad pimedasse veebi.

Ma tean, et kõlan nagu purunenud plaat – olge oma digitaalse identiteedi kaitsmisel valvas ja ennetav. See aitab teil vältida võimalikke suuri peavalusid.

Klõpsake, et hankida rakendus FOX NEWS

Kas teie parool on kunagi kadunud või ohtu sattunud? Mida sa tegid? Andke meile teada, kirjutades meile aadressil CyberGuy.com/Contact

Rohkemate minu näpunäidete saamiseks tellige minu tasuta CyberGuy aruande uudiskiri, minnes aadressile CyberGuy.com/Newsletter

Autoriõigus 2023 CyberGuy.com. Kõik õigused kaitstud.

Read original article here

The post Rahvusvaheline mahasurumine varastatud andmeid müüvate kuritegelike turgude vastu appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/rahvusvaheline-mahasurumine-varastatud-andmeid-muuvate-kuritegelike-turgude-vastu/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb