Ametnikud ütlevad et Ryan Malletti uppumises Destini rannas pole voolusid

Endine NFL-i tagamängija Ryan Mallett suri teisipäeval pärast uppumist Floridas Destini rannas.

Kuigi uurimine on veel pooleli, ütlesid ametnikud, et Malletti uppumisel ei olnud “rebestusvoolu”.

“Lipu seisund oli kollane. Kollane lipp näitab keskmist ohtu, mõõdukat surfamist ja/või hoovusi,” Destini ranna ohutus ütles. “Piirkonnas, kus me Ryan Mallettile reageerisime, ei esinenud ühtegi rebenemisvoolu.”

Uurijate sõnul hakkas Mallett raskusi püüdes ujuda teisele liivaribale, mis asus umbes 150 jala kaugusel rannikust. Okaloosa maakonna šerifi büroo.

Klõpsa SIIA, et näha ROHKEM SPORDIKJADEID saidil FOXNEWS.COM

35-aastane Ryan Mallett oli Arkansase ülikooli tagamängija aastatel 2009–2010. Ta valiti 2011. aastal New England Patriotsi ridadesse ja mängis viis hooaega NFL-is. (Patrick Smith / Getty Images)

Hädaabile helistaja ütles, et Mallett oli üks kuuest inimesest, kellel on raskusi kaldale naasmisega, teatas Destin Beach Safety.

“Destin Beach Safety jõudis kiiresti sündmuskohale, kus neile teatati, et üks ujujatest on vee alla jäänud ega suutnud pinnale tõusta,” ütlesid nad.

“Kaks vetelpäästjat sisenesid kohe vette, et ujujaid abistada ja vee alla vajunud isik välja tuua. Täiendav vetelpäästja sisenes, et aidata vee all ujujat leida ja päästa.

“Kui patsient kaldale toodi, alustasid vetelpäästjad koos Destin Fire’i parameedikute abiga viivitamatult elupäästemeetmeid.”

JETSi LEGEND MUUTAB AARON RODGERSI MUUDATUSETTEPANEKUT, PÄRAST SKEPTILISELT, KAS MEESKOND PEAKS TEMA VAHETA

Ryan Mallett oli aastatel 2011–2013 New England Patriotsi tagamängija Tom Brady varumees. (Streeter Lecka / Getty Images)

14. juunist 25. juunini olid lipud eluohtlike hoovuste tõttu kas “Single Red” või “Double Red” – kahekordse punase lipuga Mehhiko lahte sisenemine on seadusevastane.

Bay County šerif Tommy Ford hoiatas randa minejaid ettevaatlikkusele pärast hiljutist uppumissurmade arvu suurenemist, mis tema sõnul seadis esmareageerijad ohtu.

“Olen väga pettunud olukorra pärast, mis meil on traagiliste ja tarbetute hukkunute tõttu lahes,” kirjutas Ford pühapäeval Facebookis. “Olen vaadanud, kuidas asetäitjad, tuletõrjujad ja vetelpäästjad on võõraste päästmiseks oma eluga riskinud. Olen näinud võõraid inimesi suremas, püüdes päästa oma lapsi ja lähedasi, sealhulgas (isadepäeval) kahte isa.”

Selle nädala algusest pärit politseiraport näitas, et sel aastal on lähedal Panama City Beachil surnud seitse inimest ja kõik surmad leidsid aset juunis. Riikliku ilmateenistuse jälgitud andmete kohaselt on hukkunute arv USA randadest 2023. aastal kõrgeim.

Destin Beach Safety teatas, et 14. juunist 25. juunini Destinis uppunuid ei toimunud, kuid päästeti 48 inimest. Märgiti, et rannas külastas sama aja jooksul üle 200 000 külastaja.

Pärast New England Patriotsi veetis QB Ryan Mallett aega Houston Texansi ja Baltimore Ravensiga. (Nick Cammett / Diamond Images / Getty Images)

Mallett oli Arkansas Razorbacksi legend 2009. ja 2010. aastal. Ta alustas oma kolledžikarjääri Michiganis, kuid läks üle Fayetteville’i ja temast sai staar.

Ta viskas 2009. aastal 3624 jardi 30 puutega 7 vaheltlõiget ja 2010. aastal 3869 jardi 32 puutega 12 vaheltlõiget.

Ryan Mallett sai Arkansas Razorbacksi staariks pärast seda, kui ta Michiganist ülikooli läks. (Wesley Hitt / Getty Images)

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

2011. aastal New England Patriotsi valitud drafti kolmanda ringi Mallett kogus NFL-is 21 mängu jooksul vaid kaheksa starti.

2022. aasta veebruaris asus Mallett Arkansase White Halli keskkooli jalgpallitreeneri kohale.

Fox Newsi Scott Thompson ja Ryan Gaydos andsid oma panuse sellesse raportisse.

Read original article here

The post Ametnikud ütlevad, et Ryan Malletti uppumises Destini rannas pole voolusid appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/ametnikud-utlevad-et-ryan-malletti-uppumises-destini-rannas-pole-voolusid/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb