Disney bossi Bob Igeri 33 miljoni dollari suuruses häärberis tehakse ESPN-i koondamiste ajal massiline renoveerimine

Disney tegevjuhi Bob Igeri laialivalguv Los Angelese kinnistu on läbinud massilisi renoveerimistöid seoses ESPN-i tipptalendi šokeerivate koondamistega, teatas The Post.

The Posti arvutuste kohaselt on muudatusi tehtud umbes 7 miljonit dollarit.

Arvestuste kohaselt ostsid Iger ja tema ajakirjanikust abikaasa Willow Bay hinnanguliselt 33 miljonit dollarit väärt seitsme magamistoaga ja üheksa vannitoaga häärberi 1995. aastal.

Nad ostsid kodu 19,5 miljoni dollari eest ja see oli sel ajal väiksem – koosnes ainult viiest magamistoast.

Aastate jooksul on 72-aastane Iger investeerinud miljoneid rohkem, et uuendada ja laiendada kinnistut, mis asub 2 aakri suurusel maal.

Mainekas Brentwoodi naabruses asuv peamaja pindala on üle 7400 ruutjalga.

Renoveerimistööde hulka kuulub ujula ümberkrohvimine ja spaa lisamine, vana talli lõhkumine ning selle asemele uue kahekorruselise talli ja laohoone ehitamine, näitavad The Post saadud arendusrekordid.

Laialivalguv kinnistu osteti 2005. aastal ligi 20 miljoni dollari eest.
Berkshire Hathaway koduteenused

Lennupilt Bob Igeri Los Angelese hoonest.
Lennupilt Bob Igeri Los Angelese hoonest.
Google Images

Samuti lisati ühekorruseline elutuba ja uus trepp, mis kulgeb maja taga, samuti uued väravad ja uus kahekorruseline meediaruum koos panipaigaga.

Lisaks sai vara eraldiseisva kaetud siseõue ning esimese ja teise korruse laiendused, et hõlmata suur terrass, mis ulatub täiendavalt 940 ruutjalga.

Kauaaegset kinnistut renoveerides müüsid Iger ja Bay 2018. aastal oma luksusliku Fifth Avenue korteri New Yorgis 18,75 miljoni dollari eest.


Bob Igeri endine New Yorgi ühistu müüdi 2018. aastal 19 miljoni dollari eest. a
Bob Igeri endine New Yorgi ühistu müüdi 2018. aastal 18,75 miljoni dollari eest.
Striblingi loal

Iger, kes naasis võidukalt Disneysse 2022. aasta novembris pärast seda, kui oli 2020. aastal ohjad lühidalt üle andnud, omab hinnangulist netoväärtust Forbesi andmetel umbes 700 miljonit dollarit.

Kirjeldatud kui “kuurortilaadse miljöö säilitamist” on kodu teisteks funktsioonideks kahe magamistoaga külalistemaja ning ookeani- ja linnavaatega lainetavad muruplatsid.

Master-sviidis on kaks vannituba ning eraldi kontor ja jõusaal.

Post pöördus kommentaari saamiseks Igeri esindajate poole.

ESPN koondas reedel mõned oma suurimad staarid puhastustööde käigus, millesse peaks kaasama umbes 20 eetrist, kuna võrk loodab säästa kümneid miljoneid dollareid, vahendas The Post.

Sellesse koondatud spordikommentaatorite ja isiksuste nimekirja kuuluvad Jeff Van Gundy, Max Kellerman, Keyshawn Johnson, Suzy Kolber ja Jalen Rose.


Bob Iger
Disney tegevjuht Bob Iger käskis ESPN-is massilisi koondamisi, et kärpida miljoneid kulutusi.
Getty Images Disney jaoks
ESPN lasi Jalen Rose'i lahti.
ESPN lasi Jalen Rose’i lahti.
NBAE Getty Images kaudu

Nimekirjas on ka “NFL Countdown” analüütik Matt Hasselbeck, NFL-i drafti ekspert Todd McShay, kolledži korvpallianalüütik LaPhonso Ellis, “SportsCenteri” ankur Ashley Brewer, raadiosaatejuht Jason Fitz, saatejuht Jordan Cornette ja pesapallikirjanik Joon Lee.

Van Gundyt peetakse üheks parimaks NBA telemängude analüütikuks läbi aegade, samas kui Johnson sõlmis suure lepingu vaid aasta tagasi.

Eelmisel nädalal teatas The Post, et võrk loobub oma hommikusest raadiosaatest, milles esinesid Kellerman, Johnson ja Jay Williams.

Kellerman teenib umbes 5 miljonit dollarit aastas, samal ajal kui Johnsonil on viieaastase lepingu teine ​​aasta umbes 18 miljonit dollarit.

Williamsil on leping, mis lõpeb suve lõpus.

 ESPN koondas Jaff Van Gundy koos Mark Cubaniga.
ESPN koondas Jaff Van Gundy koos Mark Cubaniga.
NBAE Getty Images kaudu

Spordivõrk on Disney ja Hearst Communicationsi konglomeraat.

Disneyl oli varem kolm vallandamisvooru, mille tellis Iger, eesmärgiga kaotada 7000 töökohta.

“Täiendava kulude kokkuhoiu kindlakstegemiseks otsustas ESPN, et kulude haldamise fookus on suunatud avalikkusele suunatud kommentaatorite palkadele ja see protsess on alanud,” seisis reedel avaldatud sisevõrgu memos. „See harjutus hõlmab väikest rühma töökohtade kärpimist lühiajaliselt ja pidevat keskendumist kulude haldamisele, kui peame läbirääkimisi eelseisvatel kuudel üksikute lepingute uuendamise üle.

“Teie jaoks on oluline teada, et need on rasked otsused, mis hõlmavad inimesi, kellel on olnud meie ettevõttele tohutu mõju,” jätkati avalduses. „Need põhinevad rohkem üldisel tõhususel kui eelistel ning usume, et need aitavad meil täita meie finantseesmärke ja tagada tulevase kasvu. Austusest kõigi asjaosaliste vastu ei kavatse me avaldada täielikku nimede nimekirja.

Read original article here

The post Disney bossi Bob Igeri 33 miljoni dollari suuruses häärberis tehakse ESPN-i koondamiste ajal massiline renoveerimine appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/disney-bossi-bob-igeri-33-miljoni-dollari-suuruses-haarberis-tehakse-espn-i-koondamiste-ajal-massiline-renoveerimine/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb