Kas kogu justiitsministeerium kaitses Joe Bidenit?

Gary Shapley räägib endiselt poliitilisest sekkumisest Hunter Bideni juurdlusse, öeldes CBS Newsile, et kõrgeim prokurör blokeeris püüdlused jälgida rahalisi jälgesid, mis on seotud “isa” või “suure mehega”.

See tähendab: “Teatud uurimistoimingud, mida me ei tohtinud teha, oleks võinud viia meid president Bideni juurde.”

14-aastane IRS-i veteran on samuti positiivne, et Hunter ise sai erikohtlemise: “Minu kogemuse põhjal, kui see oleks väikeettevõtte omanik või mõni muu mitteseotud isik, oleks neid süüdistatud kuritegudes.”

Nagu peaprokurör Merrick Garland on pakkunud pakkumisi “rünnata justiitsministeeriumi terviklikkust”, väites, et me ei käsitle sarnaseid juhtumeid sarnaselt. See kujutab endast rünnakut institutsiooni vastu, mis on oluline Ameerika demokraatia jaoks ja oluline Ameerika rahva turvalisuse tagamiseks.

Hmm. Vahepeal on vähemalt The New York Times kinnitanud üht Shapley sütitavamat väidet, nimelt seda, et USA Delaware’i advokaat David Weiss ütles uurijatele, et tal on blokeeritud DC-s Hunteri vastu süüdistuste esitamine.

“Seda episoodi kinnitas sõltumatult The New York Timesile inimene, kes oli olukorrast teadlik,” teatab leht nüüd, kuigi ainult 21. lõigus selle loost. Shapley kontot varundab ka teine ​​vilepuhuja.

Gary Shapley räägib endiselt poliitilisest sekkumisest Hunter Bideni uurimisse, öeldes CBS Newsile, et kõrgeim prokurör blokeeris jõupingutused president Bideniga seotud rahajälgede jälgimiseks.
Getty Images

Ja Shapleyl on suured samaaegsed dokumendid, mis toetavad tema väiteid, et Weiss on korduvalt öelnud, et ta on blokeeritud.

Jällegi on Garland vande all tunnistanud, et Weiss ei saanud olla blokeeritud.

Muidugi näeb välja nagu “justiitsministeeriumi ausus” vajadustele uurib, hr AG.

Vähemalt teame, et õiglus lasi aegumistähtajal kuidagi aeguda, ilma et Hunterit oleks süüdistatud tema Burisma ootamatu maksude tasumata jätmise eest. halvim maksukuritegu.


Gary Shapley
Shapley on positiivne, et Hunter ise sai erikohtlemise: “Minu kogemuse põhjal oleks see väikeettevõtte omanik või mõni muu mitteseotud isik saanud neile süüdistuse kuritegudes.”
Fox News

On et rutiinne osakonna praktika?

Ja et Justice’il oli Hunteri sülearvuti (täielikult kinnitatud) 2019. aasta alguseks, kuid ta ei andnud IRS-i meeskonnale sellele juurdepääsu.

Hoiab oma uurijaid oluliste näpunäidete osas teadmatuses tõesti kuidas osakond kohtleb muud juhtumid, Merrick?

Lisaks muidugi: kas see on tõesti tavapärane praktika tühistada uurimissuunad, kui need võivad viia presidendini?

Kongressil on kohustus vanduda Garlandi, Weissi ja teiste kohtuasja prokuröride alla ning neid hukatuslikke paljastusi ahvatleda.

Samal ajal peavad kohtud takistama Hunteri väitelepingu lõplikku vormistamist seni, kuni selle uurimise terviklikkus (vähemalt) jääb silmatorkavaks naljaks.

Read original article here

The post Kas kogu justiitsministeerium kaitses Joe Bidenit? appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/kas-kogu-justiitsministeerium-kaitses-joe-bidenit/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb