Kiireloomuline iOS 16.5.1 iPhonei värskendus: miks peate oma turvalisuse tagamiseks kohe tegutsema

Apple on välja andnud oma seadmete jaoks kiireloomulise tarkvarauuenduse iOS 16.5.1, mille peaksite võimalikult kiiresti alla laadima, isegi kui teil on automaatsed värskendused sisse lülitatud.

KLIKKIGE, ET HANKIGE KURTI TASUTA CYBERGUY UUDISKIRI TURVAHOIATISTE, KIIRE NÕUANDE, TEHNILISTE ÜLEVAADE JA LIHTSTE JUHENDIDEGA END TARKAMAKS TEHA

Värskendus parandab kaks peamist turvaauku. Neid mõlemaid kasutatakse tegelikes iPhone’i küberrünnakutes. Kui need haavatavused on aheldatud, võib see võimaldada kaugründajal potentsiaalselt täielikku kontrolli ohustatud seadme üle.

Uusim iPhone’i värskendus parandab kaks peamist turvaauku, mida kasutatakse reaalsetes iPhone’i küberrünnakutes. (CyberGuy.com)

Millised olid Apple’i turvaparandused?

Apple’i turvaparandused on seotud iOS-i operatsioonisüsteemi Kerneli ja WebKiti komponentidega. Kernel on süsteemi tuum, mis haldab riist- ja tarkvara interaktsioone, samas kui WebKit on mootor, mis toidab iOS-i seadmetes Safari brauserit. Mõlemal komponendil oli vigu, mis võimaldasid ründajal käivitadasuvaline koodkerneli privileegidega või pahatahtliku veebisisu kaudu.

8 SUUREPÄRASID NÄPUNÄITEID IPHONE JUURDEPÄÄSU VÕTTAMISEKS, MIS TEHA ELU LIHTSAMAKS

VastavaltKaspersky, küberturvalisuse ettevõte Nendest probleemidest Apple’ile teatanud ründajad kasutasid nähtamatut iMessage’i koos pahatahtliku manusega, et edastada nuhkvara nimega TriangleDB nullklõpsuga rünnaku käigus. See nuhkvara töötab mälus ja võib varastada nakatunud seadmest erinevaid andmeid, nagu helisalvestisi, fotosid, videoid, asukohaajalugu, kontaktteavet, sirvimisajalugu, paroole ja palju muud.

Ründajad kasutasid nähtamatut iMessage’i koos pahatahtliku manusega, et edastada nuhkvara nimega TriangleDB nullklõpsuga ründes. (CyberGuy.com)

Kuidas TriangleDB nuhkvara saab nakatada ja jälgida iOS-i seadmeid ilma kasutaja sekkumiseta

See tähendab, et näiteks iPhone’i kasutav inimene ei pea isegi oma telefonis midagi klõpsama ega millegagi suhtlema, et nuhkvara tema seadmesse tungiks. Kerneli puhul on see eriti tõsine, sest see tähendab, et häkker jõuab iOS-i operatsioonisüsteemi tuumani, ilma et keegi midagi klõpsaks, ja võib tõenäoliselt pääseda mööda seadme paljudest turvatööriistadest.

Kui nuhkvara on iOS-i seadmes, saab see teha helisalvestisi, fotosid, videoid, asukohaajalugu ja muud ning jagada neid häkkeriga. Samuti võib see varastada kontaktteavet, sirvimisajalugu, paroole ja muid tundlikke andmeid.

ROHKEM: KIIRE IPHONE HOIATUS, ET EI SAA LUBADA IGORREERIMIST

Keda on rünnatud ja kas ma peaksin muretsema?

Kaspersky teatas, et nad leidsid mitukümmend iPhone’i, mis olid nakatunud uue nuhkvaraga, millest osa kuulusid Kaspersky kõrgematele töötajatele. Suurimad sihtmärgid näivad praegu olevat sellised inimesed nagu ajakirjanikud, poliitikud, ettevõtete juhid, inimõiguslased ja muud kõrgetasemelised tegelased. Keskmisi tsiviilelanikke tõenäoliselt ei rünnata; siiski peaksite oma iOS-i seadmeid selle uue tarkvaraga niipea kui võimalik värskendama.

Kuidas ma saan end selle nuhkvara eest kaitsta?

Esiteks on parim, mida saate praegu teha, hankida see uus iOS 16.5.1 värskendus võimalikult kiiresti oma iOS-i seadmetesse.

Hankige uus iOS-i värskendus, et vältida nuhkvara. (CyberGuy.com)

Kuidas värskendada oma iOS-i seadmeid

Minema Seaded

Valige Kindral

Puudutage Tarkvara värskendus

Kui te pole oma seadet juba värskendanud, peaksite nägema värskendust. Klõpsake Installeeri nüüdvärskendamise alustamiseks

Sammud, mis näitavad, kuidas hankida oma Apple’i seadmesse uus iOS-i värskendus. (CyberGuy.com)

ROHKEM: UUS PAHAVARA SIHTIB KONKREETSELT IPHONEID

Kas viirusetõrjetarkvara on installitud

Teiseks ei mäleta kõik meist regulaarselt oma seadmeid uute värskenduste osas kontrollimast, mistõttu on alati hea mõte lasta viirusetõrjetarkvara kõikidesse seadmetesse installida. Viirusetõrjetarkvara tagab, et te ei klõpsa võimalikel pahatahtlikel linkidel, mis võivad teie seadmetesse installida pahavara, võimaldades häkkeritel juurdepääsu teie isikuandmetele. Samuti suudab see skannida teie seadet pahavara ja muude viiruste suhtes ning hoiatada teid, kui tuvastab midagi kahtlast.

Vaadake minu ekspertide arvustust oma Windowsi, Maci, Androidi ja iOS-i seadmete parima viirusetõrje kohta, minge aadressile CyberGuy.com/LockUpYourTech

Kurti peamised näpunäited

Peaksite alati oma seadmete seadeid kontrollima, et näha, kas tarkvaravärskendusi on saadaval. Sellised ettevõtted nagu Apple rakendavad need veaparandused teie ja teie privaatsuse kaitsmiseks, nii et peaksite nende pakutavat ära kasutama. Ma pole täpselt kindel, miks Apple ei avaldanud iOS 16.5.1 kiirreageerimise värskendusena, mis on uus funktsioon, mis võimaldab olulisi uuendusi lennult välja lükata. Võib-olla tahtsid nad, et vead oleksid avalikult teada, et julgustada rohkem inimesi iOS 16.5.1 rakendama. Olenemata põhjusest on meie ülesanne olla valvsad nende häkkerite suhtes, kes püüavad pidevalt reeglitest mööda hiilida, seega veenduge, et olete tähelepanelik, värskendate oma seadmeid ja hoiate oma teavet nende kelmide käest eemal.

Kui masendav on seda tüüpi haavatavuste tõttu jätkata oma iPhone’i värskendamist, et tagada iOS-i seadmete turvalisus? Andke meile teada, kirjutades meile aadressil Cyberguy.com/Contact

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

Rohkemate turvahoiatuste saamiseks tellige minu tasuta CyberGuy Reporti uudiskiri, minnes aadressile Cyberguy.com/Newsletter

Autoriõigus 2023 CyberGuy.com. Kõik õigused kaitstud.

Read original article here

The post Kiireloomuline iOS 16.5.1 iPhone’i värskendus: miks peate oma turvalisuse tagamiseks kohe tegutsema appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/kiireloomuline-ios-16-5-1-iphonei-varskendus-miks-peate-oma-turvalisuse-tagamiseks-kohe-tegutsema/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb