Opositsiooni ühtsusele pole tagasilööki: CPI D Raja AAP-i seisukoha suhtes pärast Patna kohtumist

Pildi allikas: FILE “Opositsiooni ühtsusele pole tagasilööki”: CPI D Raja AAP-i seisukoha üle

CPI AAP-positsioonil: Tühistades Aam Aadmi Partei positsiooni negatiivset mõju pärast 23. juuni Patna koosolekut, ütles CPI peasekretär D Raja, et see ei olnud opositsiooni ühtsuse jaoks tagasilöök, ja rõhutas, et teatud küsimustes on “väikesed nurgad” üle saamas.

“Ma ei arva, et see on tagasilöök. Tegelikult on see omamoodi positiivne ka, seda tuleks nii võtta, sest me oleme kõik sõltumatud erakonnad, teatud küsimustes võib olla väikseid nurjumisi…aga me saame neist üle ja oleme kokku leppinud,” ütles ta. .

“Ma saan aru, et nad olid koosolekul lõpuni kohal ja reisikohustuste tõttu lahkusid,” lisas THI juht.

THI liider ütles, et ilmalikud demokraatlikud parteid, kes on kokku tulnud, on võimelised mis tahes küsimuses otsuseid vastu võtma “kollektiivselt”.

Raja kirjeldas ka Lääne-Bengali peaministri ja TMC supremo Mamata Banerjee osalemist kohtumisel positiivse märgina.

“Muud järelmeetmed arutatakse läbi, üle silla läheme siis, kui see tuleb,” vastas ta küsimusele, kas astutakse järgmine samm kohtade jagamise lõplikuks vormistamiseks ja ühise päevakava sõnastamiseks.

“Me kõik mõistame, et riik on läbimas väljakutseid ning põhiseadus, demokraatia, ilmalikkus ja riigi mitmekesisus on kõik löögi all,” väitis ta. Raja ütles, et kõik erakonnad on kokku leppinud valimised ühises võitluses, et järgmise aasta üldvalimistel BJP alistada.

Opositsiooni koosolek 23. juunil

Opositsiooniparteid otsustasid 23. juunil, et nad võtavad BJP 2024. aasta üldvalimistel suurejoonelisel koosolekul Bihari peaministri Nitish Kumari residentsis Patnas. Kuna kongressi toetus keskuse Delhi valitsuse vastase määrusele ei andnud tulemusi, lahkus AAP supremo, kes samuti koosolekul osales, pressikoosolekul, mis toimus vahetult pärast koosoleku lõppu, osalemata.

AAP oli väitnud, et tal oleks tulevikus raske osaleda sellisel kogunemisel, kuni Kongress seda määruse küsimuses avalikult toetab.

LOE KA | Kejriwal lähenes Rahulile määrusega, Mamata sekkus; TEADA kõike, mis Patna kohtumisel juhtus

Ründades BJP-d selle eest, et ta nimetas opositsiooniparteide kokkutulekut “oportunistlikuks”, väitis Raja, et erakond on pärast hiljutist kaotust Karnataka assamblee küsitlustes muutunud meeleheitel.

“BJP on närviline ja iga päevaga nende meeleheide kasvab. Nad mõistavad, et kogu riigis on rahulolematus, mis kasvab ja Karnataka valimistulemused tähistavad BJP lüüasaamise algust riiklikul tasandil. See on meeleheitest tingitud. et nad loobivad opositsiooniparteid kuritarvitades ja õõnestavad nende jõupingutusi,” väitis ta.

Raja ütles, et opositsiooni nägu 2024. aasta Lok Sabha küsitlustel ei olnud probleem, kuid valitsev BJP tõstatas selliseid küsimusi, kuna kardab järgmise aasta valimiste tulemusi.

“Parteid on piisavalt küpsed”

“Erakonnad on piisavalt küpsed. Arutame ühiselt, saame ühiselt arutada, kes peaks valitsust juhtima, praegu pole need teemad ja miks BJP arutab selliseid küsimusi, mida meie ei ole. See näitab meeleheidet. BJP ja et see kardab eelseisvate valimiste tulemust,” ütles ta.

Ta viitas Ühinenud Rinde valitsusele, mis moodustati 1990. aastatel, et hoida BJP võimult eemal, ja ütles, et erakonnad on piisavalt küpsed, et otsustada peaministri näo küsimuse üle.

“Peaks teadma India ajalugu, kui 1990. aastatel Ühendrinde valitsus moodustati, kuidas me valisime HD Deve Gowda ja IK Gujrali. Jätke see erakondade hooleks, nad on piisavalt küpsed, teevad koostööd ja suudavad kollektiivselt igas küsimuses otsustada,“ ütles ta.

Küsimusele riigipõhise kohtade jagamise ja valimisstrateegia kohta vastas Raja, et opositsioonierakonnad on kokku leppinud kokku tulema ja valimiste lähedal arutavad strateegiat, võttes arvesse poliitiliste jõudude vahekorda igas osariigis ja kuidas seda teha. tõmbama BJP-vastased hääled.

Raja ütles, et sõnum opositsiooniparteidele on väga selge, et kõik ilmalikud demokraatlikud rõivad peavad tugevdama oma ühtsust, et astuda tugevasse võitlusse BJP vastu.

(PTI sisenditega)

LOE KA | Delhi määrus vs artikkel 370: kui Omar Abdullah andis Patna opositsiooni kohtumise ajal vastu Kejriwali



Read original article here

The post “Opositsiooni ühtsusele pole tagasilööki”: CPI D Raja AAP-i seisukoha suhtes pärast Patna kohtumist appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/opositsiooni-uhtsusele-pole-tagasilooki-cpi-d-raja-aap-i-seisukoha-suhtes-parast-patna-kohtumist/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb