“Barbie” filmihullus suurendab eBay pakkumisi haruldasele Allani nukule

Ta on palju enamat kui “lihtsalt Allan” nüüd.

Sarnaselt “Barbie” kassamüügiga on Matteli Allani nukkude eBay hinnad tõusnud sadadeni.

Michael Cera mängis Greta Gerwigi plastilises suurejoonelises filmis, Allan valmistati 1964. aastal Keni parima pungana, inspireerituna Barbara Handleri abikaasast Allan Handlerist.

Kuid Allani müügiargument – ​​et ta mahub kõigisse Keni riietesse – näis pärlitest hoidvatele vanematele vihjavat, et plastnukkude vahel oli kummaline suhe. Suhtumine.

Seega ta katkestati.

Vaatamata sellele, et ta näiliselt taaselustati 90ndatel Alanina – üks “L” – Midge’i abikaasa, Barbie raseda BFF-i abikaasa, kes samuti peatati alguses, Allani tegelaskuju ei jäänud kunagi päriselt kinni.

See tähendab, kuni “Barbie” kinodesse jõudis.

Cera kehastatud Allan on pälvinud Internetis viiruslikku tähelepanu.

Allan nukk lahti
Vanad Allani nukud maksavad eBays nüüd päris senti.
Ebay

Vaatamata Cera vähestele stseenidele, ennast halvustavatele one-lineritele ja ägedale võitlusstseenile on Allan – kes on kiiresti saavutanudikoonistaatuse ja kroonitiparim tegelane” — äratas Matteli fännide ja kollektsionääride huvi kõikjal, müües eBays sadade dollarite eest.

Üks nimekiri heliseb 300 dollariga; teine küsib 275 dollarit; ja üks müüja isegi kasutatud Allani nuku hind oli 465 dollarit.

Vastavalt TMZon need hinnatõusud kaugel algsetest nimekirjadest, kus kujuke müüdi nappi 50–70 dollari eest.

Kuigi Allani nukke on vähe, näib kogumisobjektide Barbie turg õitsevat.

EBays on brünett, 35. aastapäeva 1959. aasta nukk, mis on kujundatud ikoonilises musta-valgetriibulises ujumistrikoos ja endiselt värske karbis. küsides lõualuu 300 000 dollarit — tuhandeid dollareid kõrgem kui enamikul teistel kirjetel.


Allan nukk karbis
Allanit turustati kui “Keni semu”, kes sobib oma parima sõbra rõivastesse, ei olnud tema esmakordsel vabastamisel ja tema tootmine lõpetatud.
Ebay

Michael Cera Barbie filmis
Tegelast on filmis “Barbie” nimetatud “laulmata kangelaseks”.
Warner Bros. Pildid

Just sel nädalal müüdi Manhattanil Christie’s oksjonil teemantidega kaetud Barbie oksjonil 302 500 dollari eest.

Algse Barbie-nuku lõi Matteli kaasasutaja Ruth Handler 1945. aastal ja see oli inspireeritud tema tütrest Barbarast.

Esimese kahe päevaga 70,5 miljonit dollarit piletikassas teeninud Gerwigi film jälgib Margot Robbie kehastatavat Stereotüüpset Barbie’t, kes seisab silmitsi eksistentsiaalse kriisiga, mis on seotud tema reaalsuse ja elueesmärgiga.

Cera kujutatud Allanit on kiidetud poolt Vulture 21. juulil kõikjal kinodesse jõudnud “Barbie” “laulmata kangelasena”.

Filmi jutustav Helen Mirren kirjeldas äärmiselt lihtsat ja kohmakat tegelast kui “lihtsalt Allanit” arvukate Kenide ja Barbiede meres.


Allan nukk
Hinnad tõusid sadu, kuna Allani populaarsus pärast esilinastust kasvas.
Ebay

Allan nukk
Edasimüüjad uhkeldavad veebis oma haruldaste kujukestega, püüdes potentsiaalsetele ostjatele meelitada.
Ebay

Triibulise triibulise särgiga Allan ei ole erakordne ega muhe – ta on lihtsalt Allan. Ainulaadne, kuid sageli kahe silma vahele jäetud, vähemalt filmis.

Ja mis kõige parem, Allanist on kiiresti saanud fännide lemmik.

“Hüüdke Barbie juures minu selja taga olevale võib-olla 10-aastasele poisile, kes ütles filmi lõpus valjuhäälselt “ilmselgelt oli mu lemmik Allan”, ” ütles üks X-i (varem Twitterina tuntud platvormi) kasutaja. kirjutas.

“Kui Allanil on miljon fänni, olen mina üks neist. Kui Allanil on ainult 10 fänni, olen mina üks neist. Kui Allanil on ainult 1 fänn, olen mina üks neist. Kui Allanil on 0 fänni, siis mind pole enam olemas. purskas teine.

“See, et Allan oli Barbie filmis kanooniliselt tüdrukutest lahus, tegi filmi minu jaoks lihtsalt paremaks, see teeb mind nii õnnelikuks, et ta on lihtsalt autüdruk.” irvitas üks inimene.

“#barbie ei ole meestevastane, see on kindlasti alani pooldaja” vaidles keegi teineviidates kriitikute “Barbie” vastureaktsioonile.


Michael Cera filmis Barbie
Twitteris on Cera Keni kaasmängija kujutamine äratanud imetlust tema ebamugava isiku suhtes.
Warner Bros. Pildid

Michael Cera Barbie esietendusel
Mõned publikud väitsid, et Cera oli nende lemmiktegelane.
WireImage

Oodatud Warner Brosi film kutsus esile fuksiapalaviku – fännid kogunesid kinno närilistes toonides, samal ajal kui ettevõtted tõid turule piiratud koguses kogumisobjekte.

AMC Theatres müüs Barbie unistuste autot – täpsemalt Corvette’i –, mis toimis popkorniämbrina. Sobiva nukuga komplekti reklaamitakse 65 dollarit pop. Kui mõned plastfanaatikuid närusid mänguasjad, siis teised olid järsu hinna pärast pettunud.

Barbiecore’i hullus on toonud sisse roosa laine, kuna rõivad, kodukaunistused ja isegi pulmad on kaetud magenta toonidega.

Kuid sellega kaasnevad ka küberkurjategijad, kes üritavad kassahiti edust kasu saada, levitades pahatahtlikke linke, mis maskeeruvad filmide allalaadimisteks.



Read original article here

The post “Barbie” filmihullus suurendab eBay pakkumisi haruldasele Allani nukule appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/barbie-filmihullus-suurendab-ebay-pakkumisi-haruldasele-allani-nukule/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb