Gujarat: Junagadhi hoone kokkuvarisemises hukkus neljast kolm pereliiget

Gujaratis Junagadhi linnas hukkus esmaspäeval kahekorruselise lagunenud hoone kokkuvarisemisel neli inimest, sealhulgas kaks 13- ja 7-aastast last ning nende isa, teatasid ametnikud.

Käimas on otsingu- ja päästeoperatsioon, et leida rohkem inimesi, kes võivad rusude alla lõksu jääda.

Datar Roadi hoone varises kokku kella 13 paiku, juhtum leidis aset kaks päeva pärast seda, kui linnas sadas väga tugevaid vihmasid, mis põhjustasid ulatuslikke üleujutusi.

Neli surnukeha saadi rusude hulgast välja viietunnise pingutuse järel, ütles politseiametnik.

Hukkunute seas oli autoriksha juht ja tema kaks poega ning lagunenud hoone juures teepoodi pidanud 52-aastane mees.

Intsidendi toimumise ajal istus kolmerattalises autojuht, kelle nimeks on Sanjay Dabhi (33), koos oma poegade Taruni (13) ja Dakshiga (7). Tema naine jäi ellu, kuna ta oli köögivilju ostmas, teatas politsei ja lisas, et teise surnuna tuvastatakse Subhash Tanna.

“Vaatamata jõupingutustele ei suutnud me kahjuks kedagi päästa. Praeguseks oleme leidnud neli surnukeha. Kui keegi jääb rusude alla lõksu, siis otsitakse ja päästetakse,” ütles politseiülem Ravi Teja Vasamsetty.

Kollektsionäär Anil Ranavasiya ütles, et kõne hoone varinguga seoses saadi kella 13.10 paiku ning linnas juba paduvihmade tõttu viibinud riiklike katastroofidele reageerimise jõudude (NDRF) meeskonnad mobiliseeriti.

Rusude eemaldamiseks ühinesid politsei- ja tuletõrjemeeskonnad ning kohalikud inimesed.

Junagadh Municipal Corporationi ametnikud ütlesid, et linnas on välja antud teated 185 lagunenud maja vabastamiseks, kuid konkreetseid meetmeid pole seni võetud.

See lugu on pärit kolmanda osapoole sündikaatvoo agentuuridest. Mid-day ei võta endale vastutust ega vastuta teksti töökindluse, usaldusväärsuse, usaldusväärsuse ja andmete eest. Mid-day management/mid-day.com jätab endale ainuõiguse sisu muuta, kustutada või eemaldada (ilma ette teatamata) oma äranägemise järgi mis tahes põhjusel.

Read original article here

The post Gujarat: Junagadhi hoone kokkuvarisemises hukkus neljast kolm pereliiget appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/gujarat-junagadhi-hoone-kokkuvarisemises-hukkus-neljast-kolm-pereliiget/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb