Reporter satub kriitika alla, kuna küsis Maroko kaptenilt “sobimatut” küsimust meeskonnakaaslaste seksuaalsuse kohta

Reporter sai pärast kaptenilt küsimist tugeva kriitika osaliseks Maroko naiste rahvusmeeskond sel nädalal toimunud pressikonverentsil tema meeskonnakaaslaste seksuaalsuse kohta, mis puudutab samasooliste suhteid keelavaid riigi seadusi.

Enne Maroko jõhkrat 6:0 kaotust Saksamaale naiste maailmameistrivõistluste matš, Nimetu BBC reporter esitas vastuolulise küsimuse 32-aastasele ründajale Ghizlane Chebbakile.

Maroko koondise kapten Ghizlane Chebbak jälgib pressikonverentsi Melbourne’is 23. juulil 2023, Saksamaa ja Maroko vahelise naiste jalgpalli MM-i eelõhtul. (WILLIAM WEST / AFP Getty Images kaudu)

“Marokos on homosuhe ebaseaduslik. Kas teie meeskonnas on geimängijaid ja milline on nende elu Marokos?” küsis reporter.

ESPN-I SHAKA HISLOP, ET PÄRAST ÕUDUST EETRIS kokkuvarisemist, OTSIME PARIMA MEDITSIINI ARVAMUST

Chebbak tegi grimassi, kui kuulis küsimuse tõlget, kuid ei vastanud kunagi, kuna pressikonverentsil vahendaja sekkus kiiresti.

“Vabandust, see on väga poliitiline küsimus, nii et jääme ainult jalgpalliga seotud küsimuste juurde.”

Reporter eitas iseloomustuse, et küsimus oli poliitiline, lisades, et “see puudutab inimesi. Sellel pole poliitikaga mingit pistmist.”

Maroko naiste vormiriietus

Üksikasjalik vaade jalgpallist ühendab maailma FIFA käepaela Ghizlane Chebbaki matšipükstel Maroko riietusruumis enne FIFA naiste maailmameistrivõistluste Austraalia ja Uus-Meremaa 2023 H-alagrupi mängu Saksamaa ja Maroko vahel Melbourne’i ristkülikukujulisel staadionil 24. juulil 2023. (Alex Pantling – FIFA/FIFA Getty Images kaudu)

“Palun laske tal sellele küsimusele vastata,” jätkas ta.

Klõpsa SIIA, et näha ROHKEM SPORDIKJADEID saidil FOXNEWS.COM

Avalduses, et Sky News, BBC avaldas vabanduse, nimetades küsimust “sobimatuks”.

“Tunnistame, et küsimus oli kohatu. Meil ​​ei olnud kavatsust tekitada kahju ega kannatusi.”

Mitmed inimesed sotsiaalmeedias lõid selle küsimuse vastu.

Ajalehe The Athletic jalgpallistaabi kirjanik Steph Yang ütles Twitteris, et sellised küsimused nagu küsitud “oleksid ohustanud mängijaid endid”.

Ghizlane Chebbak vaatab pealt alagrupimängus Saksamaaga

Ghizlane Chebbak vasakul ja Hanane Ait El Haj näevad 24. juulil 2023 Austraalias Melbourne’is Melbourne’i ristkülikukujulisel staadionil 2023. aasta FIFA naiste maailmameistrivõistluste Austraalia ja Uus-Meremaa 2023. aasta H-alagrupi mängu Saksamaa ja Maroko vahel masendunud välja. (Joe Prior / Visionhaus Getty Images kaudu)

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

“Ilmselt kavatseme sel MM-il rääkida poliitika ja spordi ristumiskohast ning see on ülioluline. Kuid me peaksime hoolitsema selle eest, et meie küsimused ei kahjustaks neid, keda see poliitika mõjutab,” jätkas Yang.

CBS Spordi vanempanus Shireen Ahmed heitis küsimusele “täiesti rivist väljas”.

“Küsida mängijalt tema meeskonnakaaslaste ja selle kohta, kas nad on geid ja kuidas see neid mõjutab, kui teate, et see pole lubatud, on veider ja rivist väljas. Kapten ei saa mängijaid välja jätta ega poliitikat kommenteerida, kuna see võib olla ohtlik ka neile.”

Read original article here

The post Reporter satub kriitika alla, kuna küsis Maroko kaptenilt “sobimatut” küsimust meeskonnakaaslaste seksuaalsuse kohta appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/reporter-satub-kriitika-alla-kuna-kusis-maroko-kaptenilt-sobimatut-kusimust-meeskonnakaaslaste-seksuaalsuse-kohta/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb