ESPNi juhtiv tenniseanalüütik John McEnroe jätab pärast positiivset Covid-19 testi osa US Openist eemale



CNN

ESPN-i juhtiva tenniseanalüütik John McEnroe ütles, et tema test oli Covid-19 põhjustava viiruse suhtes positiivne ja tal jääb USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kajastamine mõneks ajaks puudu.

“Kahjuks andis mul Covidi test positiivseks pärast seda, kui tundsin veidi ilmastikuolusid,” ütles McEnroe teisipäevases avalduses. “Ma vaatan US Openit kodust ja ei jõua ära oodata, et peagi tööle naasta.”

ESPN teatas, et soovib tennise Kuulsuste Hallile edu ja ootab teda tagasi, kui ta on selleks valmis.

USA haiguste tõrje ja ennetamise keskuste andmetel, peaksid positiivse Covid-testiga inimesed jääma koju vähemalt viieks päevaks ja isoleerima teistest. Inimesed, kellel on mõõdukas või raske haigusjuht, peavad isoleerima vähemalt 10 päeva.

McEnroe noorem vend Patrick, kes on samuti ESPN-i ringhääling, andis 2020. aasta märtsis koronaviiruse suhtes positiivse tulemuse.

John McEnroe liitus võrgustikuga, et anda 2009. aastal esimest korda US Openi kajastust. Mängijana võitis McEnroe US Openil neli oma seitsmest suure slämmi üksikmängu tiitlist.

Aasta viimane tennise suurvõistlus algas esmaspäeval ja lõpeb 10. septembril.

Read original article here

The post ESPNi juhtiv tenniseanalüütik John McEnroe jätab pärast positiivset Covid-19 testi osa US Openist eemale appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/espni-juhtiv-tenniseanaluutik-john-mcenroe-jatab-parast-positiivset-covid-19-testi-osa-us-openist-eemale/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb