Keith Olbermanni räige transmärkus, rohkem Maui segadusi Bidenilt ja palju muud

Häiriva desinformatsiooni ja ohtlike pettekujutluste päevik

See säuts:

Ütleme: MSNBC ja ESPN endine kommentaator tegi selle tormaka märkuse vastuseks endise NCAA ujuja Riley Gainesi säutsusele “naise” määratlemise kohta.

Twitteri kasutajad lisasid Olbermanni postitusele konteksti: “Riley Gaines oli väga edukas ujuja, kes lõpetas oma kolledži “Wildcati” karjääri programmi ajaloo ühe enim kaunistatud ujujana.

Gaines, kes oli vastu sunnitud võistlema transujuja Lia Thomasega, oli ka tema konverentsil 2022. aasta naiste ujumise ja sukeldumise aasta õpetlane-sportlane.

Aga Gaines ise ütles seda kõige paremini, jutustades ebaõnnestunud kõnepea“Ah, on nüüd loogiline, miks teid ESPN-ist vallandati.”


See väide:

“Paljud vanemad valged konservatiivid tunnevad end ohustatuna mitmerahvuseliste nooremate põlvkondade poolt, kes lükkavad suures osas tagasi oma põhiväärtused usu, soo ja patriotismi kohta. Ramaswamy on osa sellest ähvardavast kohordist ja ta ütleb vabariiklastele, et nende kahtlused on õiged.

New York Timesi kolumnist Michelle Goldbergesmaspäev

Ütleme: Goldberg on tavaliselt rumalate väidete kullakaevandus, kuid see on üks tema naljakamaid.

New York Timesi kolumnist Michelle Goldberg väitis, et presidendikandidaat Vivek Ramaswamy ütleb vabariiklastele, et nende kahtlused värviliste noorte kohta, kes lükkavad ümber nende väärtushinnangud, on õiged.
REUTERS/Brian Snyder/File Photo

Presidendikandidaat Vivek Ramaswamy soovitab oma kaasvabariiklastele, et värvilised noored lükkaksid nende ideed tagasi?

Ta on elav tõestus, et ta eksib.

38-aastane India immigrantide poeg on keskendunud oma kampaanias vastuseisule ärkvelolekule ja armastusele Ameerika väärtuste vastu.


See väide:

«Välk lõi mu majja. Pidime sellest majast umbes seitse kuud väljas olema, kuni seda remonditi, sest majale tehti nii palju kahju ja pool maja kukkus peaaegu kokku.

President Joe Biden, neljapäeval


President Biden on võrrelnud oma kodus puhkenud köögipõlengut Maui laastava metsatulekahjuga.
President Biden on võrrelnud oma kodus puhkenud köögipõlengut Maui laastava metsatulekahjuga.
Foto autor SAUL LOEB/AFP Getty Images kaudu

Ütleme: Prez on ikka veel võrreldes tema väikest tulekahju, mis ei ulatunud köögist kaugemale, Maui hävinguga, kus metsatulekahjudes hukkus üle 100 inimese ja hävitati põhimõtteliselt terve linn.

Ei, Joe, kõik ei pea olema sinuga seotud.

Kuid president on kaunistanud – või lihtsalt fabritseerinud – lugusid, mille eesmärk on teda sümpaatseks muuta kogu tema karjääri.


See kaebus:

„Olin šokeeritud, kui sain teada, et selle kogukonna liikmed on sunnitud end valgenahaliseks tunnistama. . . . See on nende jaoks solvav ja teeb karuteene poliitikakujundajate suutlikkusele neid kogukondi teenida.

osariigi sen. Michael Gianarisesmaspäev

Ütleme: Keegi ei ole sunnitud tunnistama “valgeks”, kui ta seda ei soovi.

Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika pärandi inimesed Gianaris väidavad, et tema seaduseelnõu (sunnib riiki nende kategooriate andmeid eristama) aitaks tulla erinevates toonides.

See, kuidas nad rassiliselt identifitseerivad, on nende, mitte Gianarise-suguste suurkujude otsustada.

Kas edumeelsed kuningannad teeksid sarnase märkuse etnilise kogukonna liikmete kohta, kes on sunnitud end identifitseerima kui “mustad”?

Koostanud Posti toimetuskolleegium



Read original article here

The post Keith Olbermanni räige transmärkus, rohkem Maui segadusi Bidenilt ja palju muud appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/keith-olbermanni-raige-transmarkus-rohkem-maui-segadusi-bidenilt-ja-palju-muud/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb