Koduste kokteilivalmistajate eesmärk on kohalik baarmen vallandada

Milleks kohalikus baaris raskelt teenitud raha välja anda, kui saate ühe nupuvajutusega kodus ise kokteile valmistada? See on Bartesian Cocktail Maker idee.

KLIKKIGE, ET HANKIGE KURTI TASUTA CYBERGUY UUDISKIRI TURVAHOIATISTE, KIIRE NÕUANDE, TEHNILISTE ÜLEVAADE JA LIHTSTE JUHENDIDEGA END TARKAMAKS TEHA

Mõelge, et Keurig K-cup kohtub baarmeniga. See võimaldab teil valmistada maitsvaid kokteile sekunditega. Sinust saab miksoloog või baarmen otse mugavalt või oma elukohas. Kõlab üsna lihtsalt, eks?

KÜSIGE KURTILT: KAS OMA APPLE ICLOUDI SÄILITATUD MAKSIMAALSED?

Kuidas automaatne kokteilivalmistaja töötab?

Bartesian Cocktail Maker on automaatne kokteilide valmistamise masin, millega saate valmistada peaaegu kõiki soovitud alkohoolseid või kokteilijooke. Masinaga on kaasas kapslid, mis sisaldavad maitseaineid ja mikserid 40 erineva kokteili jaoks, nagu näiteks margarita, kosmopoliitne, vanaaegne ja palju muud. Või saate kapsleid segades ja sobitades luua oma segu.

See töötab väga sarnaselt Keurigi kohvimasinaga, kuid veepaagi täitmise asemel valate märjuke klaasnõusse. Järgmisena sisestate valitud kapsli masinasse ja valite joogi kanguse kokteilist kangeni, olenevalt meeleolust ja eelistustest.

ETTEVAATUST SEE MAC-I PAHAVARA MASKEERITUD KONTORI TOOTLIKKUSE RAKENDUSEKS

Seejärel vajuta mix. Seade segab seejärel koostisosad ja 30 sekundi jooksul on teil täiuslikult valmistatud kokteil joomiseks või serveerimiseks valmis. Lisaks kasutab see nutikat tehnoloogiat koos puutetundliku ekraani juhtimisega ja kokteilide vahepealsete isepuhastusvahenditega. Meie testi ajal kutsusin paar sõpra külla, rääkimata selle toimimisest palju. Minutiga oli see õhtu jutt ja kokteilid voolasid kergelt.

ROHKEM: LÕBU VABASTA: PARIMAD PEOVIDINAD

Kui palju seade maksab?

Maksumus sõltub teie valitud mudelist. Bartesian pakub kolme erinevat mudelit: Premium Bartesian Cocktail Maker, Duet Cocktail Maker ja Professional Cocktail Maker. Kõiki kolme saate osta Bartesi veebisaidilt. Premiumi ja Duet Cocktaili tootjad olid avaldamise ajal Amazonis aga pisut odavamad. Vaadake neid allpool.

KUIDAS DIGITAALSELT ALLKIRJADA DOKUMENT MIS TAHES SEADMED

Esmaklassiline kokteilide valmistaja

Premium Cocktail Maker on valik koduseks joogisegistiks. (bartesia)

Premium Cocktail Makeriga on kaasas üks Bartesian premium kokteilimasin, viis klaasist piiritusepudelit (26 untsi) märgistatud kaanega (viin, viski, rumm, džinn, tequila), üks eemaldatav toitejuhe ja üks eemaldatav Bartesian baarimatt. Bartesian kokteilimasin võimaldab teil kohandada joogi kanguse tugevust kokteilist kangeni, seejärel vajutage lihtsalt “Mix”. Masinal on isepuhastuv funktsioon, kuid seda saab pesta ka niiske lapiga ning materjalid on nõudepesumasinas pestavad. Avaldamise ajal oli sellel tootel üle 4400 ülemaailmse ülevaate ja 82% andis sellele Amazonis viis tärni.

ROHKEM: 10 KOHVIMASINAT, ET TEIE HOMMIKUD PAREMAD

Duett kokteilide valmistaja

Foto dueti kokteilist.

Duet Cocktail Maker on masin, mis segab kokteile. (bartesia)

Dueti kokteilivalmistajaga on kaasas üks Bartesian Duet kokteilimasin, kaks klaasist piiritusepudelit (35 untsi), millel on piirituse etiketid, üks eemaldatav toitejuhe ja üks eemaldatav Bartesian baarimatt. Täidetavad piiritusemahutid võimaldavad valmistada kvaliteetseid miksoloogide valmistatud kokteile korraga kuni kahe kange alkoholiga. Sellel on mitmetasandiline kahe pudeliga ekraan, eemaldatav läbipaistev veepaak veetaseme hõlpsaks tuvastamiseks ja suur LCD-ekraan koos pöördnupuga, mis võimaldab valida soovitud tugevuse mocktaili – kerge, tavalise või tugeva. Avaldamise ajal oli sellel tootel üle 4400 ülemaailmse ülevaate ja 82% andis sellele Amazonis viis tärni.

VEEL: UUS UUENDUS TOIME TÄIELIKULT LIIDUVAD RIIDED

Professionaalne kokteilide valmistaja

Foto professionaalsest kokteilivalmistajast.

Professionaalne kokteilivalmistaja on mikser, mida tavaliselt kasutatakse restoranides, hotellides ja muudes professionaalsetes kohtades. (bartesia)

Professionaalse kokteilivalmistajaga on kaasas üks Bartesian Professional kokteilimasin, viis märgistatud kaanega klaasist piiritusepudelit (1 liiter) (viin, viski, rumm, džinn, tequila), üks eemaldatav toitejuhe, üks eemaldatav Bartesian baarimatt ja kaks võtit. See sobib rohkem igale hotellile, restoranile, staadionile, konverentsikeskusele, kasiinole või kruiisilaevale, mis soovib serveerida esmaklassilisi kokteile. Eemaldatav veepaak mahutab piisavalt vett 60 kokteili valmistamiseks. Avaldamise ajal oli sellel tootel üle 4400 ülemaailmse ülevaate ja 82% andis sellele Amazonis viis tärni.

VEEL: KAS SEE UUS TEHNIKA MÄÄB TEILE TEIE TÖÖ MAKSMA? SIIN TÕEND

Kurti peamised pakkumised

Kokteilide valmistamine võib olla lõbus ja uue Bartesian Cocktail Makeriga on see nüüd veelgi lihtsam. See on ideaalne ettekääne, et seltskond sõpru või perekonda lõbusaks õhtuks veeta. Niisiis, tehke valik oma erinevate maitsete ja koostisosade hulgast, et oma jooke kohandada ja muljet avaldada külalistele oma uute baarmenioskustega.

Kas arvate, et Bartesian Cocktail Maker on tõend selle kohta, et tehnoloogia võtab üle rohkem töökohti kui kunagi varem? Andke meile teada, kirjutades meile aadressil Cyberguy.com/Contact

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

Lisateabe saamiseks tehniliste näpunäidete ja turvahoiatuste saamiseks tellige minu tasuta CyberGuy Reporti uudiskiri, minnes aadressile Cyberguy.com/Newsletter

Autoriõigus 2023 CyberGuy.com. Kõik õigused kaitstud.

Read original article here

The post Koduste kokteilivalmistajate eesmärk on kohalik baarmen vallandada appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/koduste-kokteilivalmistajate-eesmark-on-kohalik-baarmen-vallandada/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb