Nende rahustavate näpunäidete abil saate üle oma hirmust lendamise ees

See on võimalus, mida enamik inimesi peab enesestmõistetavaks: võimalus broneerida lennupilet, pardale minna ja nautida puhkust, ilma et teid vaevaks lendamise hirm.

Pikkade reiside jaoks on lendamine tavaliselt ideaalne viis, kuid lendamise hirm võib jätta teid maha jääma, samal ajal kui teised mäletavad.

Reisides on teekond pool võitu.

10 VIISIT PROFILISEKS REISIDAMISEKS MURETU REISIKUL

Ja kui tunnete end lennu ajal närvilisusest tulvil või jätate reisid täielikult vahele, et vältida oma jalga lennukisse tõstmist, siis siin on näpunäiteid, mis aitavad teil enesekindlust lennata mis tahes sihtkohta.

Lennuhirm võib puhkust oluliselt mõjutada. Proovige mõnda tarka näpunäidet, et jõuda lennates mugavasse kohta. (iStock)

  1. Enne õhkutõusmist tutvuge piloodiga
  2. Keskenduge erinevatele objektidele
  3. Lennu ajal võtke kaasa asju, mis häirivad teie tähelepanu
  4. Veeda lend magades
  5. Olge istmevalikuga strateegiline
  6. Tutvuge lennukiga
  7. Usalda oma reisisõpra

1. Enne õhkutõusmist kohtuge piloodiga

Kapten Tom Bunn, pensionil piloot ja litsentseeritud terapeut, asutas 1982. aastal programmi SOAR, mille eesmärk on aidata kõigil edukalt lennata. Sellest ajast alates on ta abistanud tuhandeid inimesi nende hirmude võitmisel.

Bunn ütles, et on mitmeid samme, mille kallal ta oma klientidega töötab. Ta julgustab neid pardale minnes proovima esmalt piloodiga kohtuda.

“Kontrolli loobumine on suur probleem ja kui saate kohtuda inimesega, kellel on kontroll, on see umbes nii, et teil on sugulus inimesega, kellel on kontroll,” ütles Bunn. “Saad teada, et nad on tõelised – mitte ainult hääl.”

Lennuki kokpit

Üks ekspert ütles, et lühiajalise mõttevahetuse jagamine piloodiga enne lendu võib aidata teil kogemust paremini tunda. (iStock)

2. Keskenduge erinevatele objektidele

Hingamisele keskendumine erinevate meditatsioonitehnikatega on veel üks viis närve rahustada.

On konkreetne harjutus, mida Bunn julgustab kliente harjutama, et vähendada stressihormoone, kui need kogunevad.

“See on harjutus, mida ma nimetan “5, 4, 3, 2, 1″,” ütles Bunn. “Kõigepealt leiate midagi, millele keskenduda enam-vähem otse ette, ja kasutate seda oma fookuspunktina.”

MAAREISIDE SIHTKOHAD, KUS SEL SUVEL VÕIB VÄLJA VÄLJA VÄLJADA JA LÕBUSTADA

Loendage kokku viis asja, mida näete, kuulete ja puudutate, ütles kapten. Seejärel lugege nelja asjani, mida näete, kuulete ja puudutate – ja nii edasi, kuni jõuate üheni.

“See võtab umbes kaks minutit ja selleks ajaks, kui te seda teete, on stressihormoonid üsna kadunud, võib-olla täiesti kadunud,” ütles Bunn.

“Ja stressihormoonide puhul on eriline asi see, et kui nad liiguvad, sunnib see teid keskenduma millelegi, mis on problemaatiline. Nii et kui keskendute sellele jätkuvalt, suurendate stressihormoonide taset. Aga kui saate stressihormoonidest lahti saada. kasutades “5, 4, 3, 2, 1″ – siis on teie mõistus vaba keskenduma sinna, kus soovite.”

Noor poiss, kes vaatab lennukis filmi

Kui teile meeldib ajaviiteks filme või telesaateid vaadata, võtke lennukisse kaasa seade, mis seda võimaldab. Mõnel lennukil on iga tooli seljatoesse sisse ehitatud televiisor. Igal juhul võtke kindlasti kaasa ühilduvad kõrvaklapid. (Zhang Peng / LightRocket Getty Images kaudu)

3. Võta kaasa asju, mis lennu ajal tähelepanu hajutavad

Tähelepanu hajumine võib aidata teil unustada, et olete isegi lennukis. Võtke lennukisse kaasa asju, mis teile meeldivad ja mille kasutamisel saate kulutada palju aega.

Näiteks kui olete tahtnud vaadata filme või telesaateid, laadige need oma telefoni või muusse elektroonilisse seadmesse, et need oleksid lennukis olles valmis minema. See võib lennu ajal tappa palju aega. Pakkige endale kindlasti ka kõrvaklapid!

AI LIFE HACKID: KUIDAS REISIJAD KASUTAVAD EELARVEGA REISIDE PLANEERIMISEKS CHATGPT-d

Raamatud on veel üks suurepärane asi, mida lendudele kaasa võtta, aga ka ristsõnu ja värviraamatuid.

Kui reisite kellegi teisega, võite kaasa võtta ka kaardimängu, mida koos mängida.

4. Veeda lend magades

Lennukis magama jäämine võib olla väga raske, eriti kui tunnete end ärevil, kuid uinumise hõlbustamiseks võite tuua erinevaid asju.

Esiteks, üks asi, mis muudab lennukis magamise lihtsamaks, on see, kui teil on lend tõesti varahommikul või hilisõhtul. Sel ajal olete mõlemad rohkem väsinud ja lennuk on pimedam, mis muudab uinumise lihtsamaks.

Ema ja tütar magavad lennukis

Maga oma lennul veidi. Lihtsalt olge ettevaatlik, et mitte kogemata teiste reisijate peale magama jääda. (Tim Clayton / Corbis Getty Images kaudu)

Lisamugavuse huvides võta kaasa ka reisipadi ja tekk.

Kui teil on käepärast kõrvaklapid, saate oma telefonis uinuda ka rahustavaid helisid.

5. Olge istekoha valikuga strateegiline

Broneerige lend varakult, enne kui kohad täituvad, et saaksite valida istekoha, mis aitab teil meelt rahustada.

Kui istute lennuki tagaosas, on see piirkond tavaliselt valjem ja inimesed liiguvad palju rohkem, kui vannituppa läheb.

Teisest küljest, kui istute esiosades, on üldiselt palju rahulikum ja vaiksem.

6. Õppige tundma lennukit

Kui võtate enne lennukisse minekut aega lennukite kohta uurimiseks, võite olla oma lennus enesekindlam.

Uurige, kuidas lennukid töötavad ja millised on turvaelemendid. See õhusõiduki põhiteadmine võib teid reisi ajal oluliselt muuta ja aidata teil end õhus olles turvalisemalt tunda.

Kolm Jet Blue lennukit

Lennukite ja nende tööpõhimõtetega tutvumine võib aidata teil end lennu ajal paremini tunda. (Nicolas Economou / NurPhoto Getty Images kaudu)

Mis puutub statistikasse, siis on lennuõnnetuse tõenäosus väga väike. Paljude allikate kohaselt on õnnetuses hukkumise tõenäosus umbes üks 11 miljonist.

Teine hirmutav tegur, mis on sageli seotud lendamisega, on turbulents. Kui turbulents tekib, võib see olenevalt selle tõsidusest mõnikord tekitada hirmutava ja konarliku sõidu.

MEIE ELUSTIILI UUDISKIRJA SAAMISEKS LIITUMINEKS KLIKI SIIA

Turbulentsi mõistmine võib teie meelt rahustada. Turbulents tekib siis, kui lennuki ümber toimuvas õhu liikumises toimub mingisugune muutus. Enamasti pole väike turbulents suur probleem ja see on lennu ajal väga tavaline.

Lennukitega seotud küsimustele vastuste leidmine võib aidata teil end lendamise juures palju paremini tunda, kui tunnete statistikat ja mõistate asjade toimimist üldiselt.

7. Usalda oma reisisõpra

Kui reisite koos kellegi teisega, toetuge sellele inimesele täiendava toe saamiseks.

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

Enne reisi andke inimesele teada oma hirmudest ja kui on asju, millest teate, et see teid aitab, jagage neid asju oma reisiseltskonnaga, et nad teaksid, mida teha, kui olete mures.

Samuti võib see, et seal on keegi teine, kellega tunnete end mugavalt, pakkuda teile rahustavat kohalolekut.

Kimber Crandall osales aruandluses.

Read original article here

The post Nende rahustavate näpunäidete abil saate üle oma hirmust lendamise ees appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/nende-rahustavate-napunaidete-abil-saate-ule-oma-hirmust-lendamise-ees/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb