Rams GM eitab, et Matthew Staffordil on probleeme noorte meeskonnakaaslastega ühenduse loomisel hoolimata naise ülestunnistusest

Los Angeles Rams peamänedžer Les Snead ei näe veteranist tagamängijat Matthew Staffordit raskustes riietusruumis oma nooremate meeskonnakaaslastega ühenduse loomisel, hoolimata sellest, mida Staffordi naine oma podcasti hiljutises episoodis ütles.

Oma taskuhäälingusaate “The Morning After With Kelly Stafford” eelmise nädala episoodi ajal paljastas ta, et Staffordil on ilmselt probleeme suhtleb oma meeskonna noorte mängijatega, öeldes, et nad “lähevad pärast treeningut otse telefoni juurde”.

Matthew Stafford, Los Angeles Ramsi 9. kohal, teeb sooja enne 26. augustil 2023 Denveris Empower Field At Mile High’il toimuvat hooajaeelset mängu Denver Broncosega. (Tyler Schank / Getty Images)

“Vanasti tulid trennist välja, käisid duši all, inimesed mängisid kaarte, suhtlesid. Kes teab, mida nad teevad, aga nad teevad midagi koos. Mängivad ping-pong, neil on turniir käimas. Nad vähemalt räägivad. Ta ütles, et nüüd saavad nad treeninglaagris trenni või koosolekutega valmis ja lähevad otse telefoni juurde.”

RAMSI MATTHEW STAFFORDIL ON PROBLEEMID NOOREMATE MEESKONNAKAASLASTEGA, NAINE Avastab

“Keegi ei vaata telefonist üles,” jätkas ta. “Matthew ütleb: “Ma ei tea… kas ma olen isa? Kas ma võtan telefonid? Mida ma siin teen?” ja ta ütleb: “Ma tahan, et nad ei näeks mind treenerina.”

Snead käsitles seisukohta, et Staffordil võib kolmapäeval olla raskusi oma meeskonnaga ühenduse loomisel, öeldes meediale, et see pole probleem.

“Esiteks, ma ei usu, et Matthew’l on probleeme oma meeskonnakaaslastega ühenduse loomisel. Ja kui sa oled jalgpallihoones, eriti kui algab treeninglaager, siis lähed Irvine’i. Riietusruum on väike ja sa oled sinna sisse pigistati ja see on väga intiimne töökoht,” alustas ta.

Matthew Stafford räägib kõrvalt Cooper Kuppiga

Los Angeles Ramsi tagamängija Matthew Stafford, vasakul, ääremängija Cooper Kupp paremal, äärel laupäeval Inglewoodis SoFi staadionil peetud NFL-i hooajaeelse jalgpallimängu Los Angeles Ramsi ja Las Vegas Raiders vahel. 19. august 2023. (Keith Birmingham / MediaNews Group / Pasadena Star-News Getty Images kaudu)

Klõpsa SIIA, et näha ROHKEM SPORDIKJADEID saidil FOXNEWS.COM

“Kui kuulate kuulsuste saali kõnesid, ei pruugi mängijad sageli mainida mängude puudumist või muud taolist. Nad ütlevad, et tunnevad puudust suhetest, mis nendes riietusruumides ja riietusruumides ja nende ümbruses on üles ehitatud. nagu isegi varustusinimestega. Aga iga aasta on erinev. Iga meeskond on erinev.”

Snead selgitas, et mängijad läbivad oma karjääri jooksul “erinevaid etappe”, kuid ütles, et organisatsiooni eesmärk on luua ühtne kollektiiv.

“See keemia on väga oluline, eriti selles 32 meeskonnaliiga kui talente on raske välja lüüa, siis on raske terveid inimesi, raske on skeemiinimesi. Nii et kõik muutujad, keemia on üks neist, on väga olulised, et püüda teile sel hooajal eelist anda.”

Peatreener Sean McVay lükkas selle mõtte teisipäeval samuti ümber, öeldes, et võttis Kelly Staffordi sõnavõtte rohkem kui “vana mehe” kaevet.

Matthew Stafford räägib treeningu ajal Cam Akersiga

Los Angeles Ramsi tagamängija Matthew Stafford (#9) ja jooksja Cam Akers (#3) vestlevad 23. mail 2023 Californias Thousand Oaksis Californias toimuvatel treeningutel California Lutheran University’s. (Jayne Kamin-Oncea / Getty Images)

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

“Ma ei muretse, sest ma arvan, et kui te Kellyt tunnete, siis võtsin seda pigem naljana vanamehe peale ja ma ütlen ausalt, et ta tegi treeninglaagris paar viset, mille kohta ma tahtsin öelda: “Jah, härra,” ka talle,” ütles McVay.

“Ma tean Kellyt piisavalt hästi, et teada, et ta võttis ilmselt vana mehe peale vana hea ribi, kuna tema mees mängis vananemas, kuid see mees on teinud fenomenaalset tööd ja ma tean, kui väga ta armastab oma meeskonnakaaslasi ja kui väga nad teda. . See on minu jaoks vähim mure.”

Stafford alustab NFL-is oma 15. hooaega. Tal on seljaaju vigastus, mis jättis ta eelmise aasta lõpus kõrvale. Oma hooaja avab Rams Seattle’is 10. septembril.

Read original article here

The post Rams GM eitab, et Matthew Staffordil on probleeme noorte meeskonnakaaslastega ühenduse loomisel hoolimata naise ülestunnistusest appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/rams-gm-eitab-et-matthew-staffordil-on-probleeme-noorte-meeskonnakaaslastega-uhenduse-loomisel-hoolimata-naise-ulestunnistusest/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb