Eaglesi mängija Jalen Hurts viitab sellele, et “tõuketõuge” on tekitanud ähvardusi: “Kuulsin, et üks mees tahtis, et mulle selle pärast haiget tehtaks”

Philadelphia Eagles, võib-olla rohkem kui ükski teine ​​​​NFL-i meeskond, on õppinud ragbi stiilis tagamängijat.

Lühikeste jaardite mängudes rivistub tagamängija Jalen Hurts tavaliselt tsentri alla kahe või kolme mängijaga tema taga.

Ta võtab löögi, ründeliin tormab edasi ja Hurts saab tagant suure tõuke. Kotkad saavad sageli esimeseks löögiks vajaliku jaardi ja mõned on kutsunud liigat üles mängu mängust eemaldama.

Kolmapäeval küsiti Hurtsilt, kas tema arvates tuleks “tõukemäng” ära keelata.

Klõpsa SIIA, et näha ROHKEM SPORDIKJADEID saidil FOXNEWS.COM

Jalen Hurts (1) Philadelphia Eaglesist hiilib teisel veerandajal Tampa Bay Buccaneersi vastu Raymond Jamesi staadionil 25. septembril 2023 Tampas Florida osariigis. (Mike Carlson / Getty Images)

“Mul pole selle peale mingeid mõtteid,” ütles Hurts. “Me oleme ainsad inimesed, kes teevad seda nii hästi kui meie. Tead, kuulsite, et üks mees tahtis, et ma ka selle pärast haiget teeksin.”

EAGLES LEIAVAD EDU ‘TUSH PUSH;’ TIHTNE LÕPP TOIMUB KUIDAS TEISED MEESKONNAD VÕIKSID SELLE PEATADA

Eagles mängib QB vargsi

Philadelphia Eaglesi tagamängija Jalen Hurts (1) jookseb Arizis Glendale’is State Farmi staadionil 2023. aasta Super Bowli ajal 12. veebruaril 2023 Kansas City Chiefsi vastu. (Adam Bow / Icon Sportswire Getty Images kaudu)

Näidend on olnud seaduslik alates 2005. aastast, pärast seda, kui NFL eemaldas oma reeglistikust keele, mis keelas ründavate mängijate tõukamise.

Eaglesi kitsas otsas Dallas Goedert on andnud oma parima, et näidend ellu viia.

Eagles mängib komandöride vastu

Philadelphia Eaglesi tagamängija Jalen Hurts (1) lööb 21. detsembril 2021 Philadelphias Lincoln Financial Fieldis peetud mängus Washingtoni jalgpallimeeskonnaga värava tagamängija vargsi. (Andy Lewis / Icon Sportswire Getty Images kaudu)

RAKENDUSE FOX NEWS HAKKAMISEKS klõpsake SIIA

“Ilmselt on see näidend, millega oleme viimastel aastatel palju edu saavutanud, ja see on lihtsalt füüsiline näidend,” sõnas ta. “Jalen teeb head tööd tsooni nõrga koha leidmisega. Nad üritasid täna üle hunniku hüpata, aga ma olin selleks tagapool valmis. Kui meil on õue vaja, siis saame oma O-ga õue. Jalen võitleb selle eest.”

Fox Newsi Ryan Gaydos ja Associated Press andsid oma panuse sellesse raportisse.

Read original article here

The post Eaglesi mängija Jalen Hurts viitab sellele, et “tõuketõuge” on tekitanud ähvardusi: “Kuulsin, et üks mees tahtis, et mulle selle pärast haiget tehtaks” appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/eaglesi-mangija-jalen-hurts-viitab-sellele-et-touketouge-on-tekitanud-ahvardusi-kuulsin-et-uks-mees-tahtis-et-mulle-selle-parast-haiget-tehtaks/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb