Kuulus NYC Prantsuse restoran suleti müstiliselt kolmeks kuuks

Muinasjutulise Midtowni prantsuse restorani La Grenouille kõrgetasemelised harjumused jahivad salapärase, peaaegu kolm kuud kestnud seiskamise tõttu mujal konnajalgu ja foie gras’d.

Omanik Philippe Masson sulges koha, kui see ebaõnnestus 27. juunil pärast uute arvestite paigaldamist gaasitorude survetestis.

Vapustav konn pidi pärast tavalist suvepuhkust taasavama 7. septembril, kuid jääb pimedaks.

Kuid mõned püsikliendid mõistavad, et pikaajaline sulgemine on rohkem kui gaasitõrge, kuna see juhtus Philippe Massoni ja La Grenouille’i endise juhi – tema vanema venna Charles Massoni – vahel kibedate kohtuvaidluste taustal.

“See lõhnab kalalt,” ütles üks klient, kes meid olukorrast kõigepealt hoiatas. “See on pisike hoone. Kui kaua võtab gaasilekke kõrvaldamine aega?”

Linna rahandusosakonna dokumendid näitavad, et Philippe pani eelmisel kuul Charlesile hüpoteegi lossitaolisest linnamajast, et tagada 3,17 miljoni dollari suuruse võla tasumine.

Vapustav konn pidi pärast tavalist suvepuhkust taasavama 7. septembril, kuid jääb pimedaks.
Astrid Stawiarz New York Posti jaoks

Philippe’i advokaat Larry Hutcher ütles, et see kavatseb lahendada nõude, mille Charles esitas Philippe’i vastu 2021. aastal, lootes taastada kontroll restorani üle.

Vendade ema Giselle andis Charlesile Philippe’i kasuks enne tema surma 2014. aastal.

Charles süüdistas Philippe’i laenude maksmata jätmises ja La Grenouille’i käsitlemises “isikliku sularahaautomaadina”. Philippe väitis, et Charles üritas temalt hoonet kaaperdada, et saaks selle kuni 40 miljoni dollari eest maha müüa.

Omanik Philippe Masson pidi koha sulgema, kui see ebaõnnestus 27. juunil pärast uute arvestite paigaldamist gaasitorude survetestis.
La Grenouille / Facebook

La Grenouille, mis asub aadressil 3 East 52nd St. alates 1962. aastast, on viimane ellujäänu linna “Le’s” ja “La’s” ajastust, mil valitses Prantsuse köök.

Söögitoa kullast riidest seinad ja punased banketid, kolmekäiguline menüü alates 185 dollarist ja seksikas ülakorruse privaattuba tõmbavad jätkuvalt julget rahvast.

“See on nii hea,” ütles seltskonnadaam Dori Cooperman, kes käib lõunal ja eraõhtusöögil. “See on vana kooli glamuur, värsked lilled ja hämmastav toit.”

Aastate jooksul on regulaarselt esinenud Michael Bloomberg, Woody Allen ja Madonna – vähemalt enne seda, kui Philippe algatas igaõhtused džässiesinemised, mis sisaldavad tema enda vokaali. (“Ma pole kunagi džässi teinud,” muigas Cooperman.)

Teiste hiljutiste klientide hulka kuuluvad John ja Margo Catsimatidis, Huma Abedin ja Sandra Lee.

Kuid pimedad aknad ja tühi välikuur mõjusid Fifthi ja Madisoni avenüü vahel asuvale uhkele kvartalile.

Vagrants võttis kuuri üle ja täitis selle prügiga, mis on vahepeal ära viidud.

Charles Masson süüdistas oma nooremat venda laenukohustuste jätmises ja La Grenouille’i käsitlemises kui “isiklikku sularahaautomaati”.
Eilon Paz

La Grenouille’i telefoniliinil olev salvestis ütleb: „Ehitiste osakond on meie plaanid heaks kiitnud [for gas repairs] ja me lihtsalt ootame, kuni Con Ed gaasitoru uuesti avab. Con Ed, kus sa oled?”

Tegelikult pole restoranil DOB-i gaasiluba, ütles Con Ed esindaja Jamie McShane. “Me ei saa lasta gaasi voolata seal, kus on lekkeid.”

DOB pressiesindaja Andrew Rudansky kinnitas: “DOB on oma torumehele neljal korral öelnud, et gaasi taastamiseks on neil vaja FDNY kinnitust tulekustutuskapi jaoks, mis on kaubanduslike toiduvalmistamisseadmete oluline ohutusfunktsioon.

Söögitoa värsked lilled, kuldsest kangast seinad ja punased banketid, klassikaline kolmekäiguline menüü alates 185 dollarist ja seksikas ülakorruse privaattuba tõmbasid julge rahvahulga.
Neil Rasmus/BFA.com/Shutterstock

“Seni pole torulukksepp esitanud tõendeid selle kohta, et tulekustutussüsteem töötab,” ütles Rudansky.

Philippe’i hiljutine kampaania noorema klientuuri meelitamiseks igaõhtuste kabareeetendustega, mille lauljaks ta on, pani Carrrie Corti, 28-aastase püsikliendi New York Timesile nuusutama: “See pole see, mis La Grenouille on.”

Hutcher ei vastanud gaasiolukorra kommenteerimistaotlustele.

Ei Charles Masson ega tema advokaat e-kirju ei tagastanud.

Read original article here

The post Kuulus NYC Prantsuse restoran suleti müstiliselt kolmeks kuuks appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/kuulus-nyc-prantsuse-restoran-suleti-mustiliselt-kolmeks-kuuks/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb