Teine vabariiklaste debatt muutub labaseks “Ellujääjate”-laadseks mängushowks

Dana Perino viimane küsimus eileõhtuses kakofoonilises vabariiklaste debatis võttis kogu tobeda vaatemängu kokku.

Öeldes, et Donald Trump jookseks kandideerimisega minema, kui kõik laval olevad võistlema jääksid, palus ta seitsmel kandidaadil hääletada ühele oma hulgast “saarelt väljas” ja konkursilt välja.

See oli moderaatorite jaoks mängusaade.

Kandidaadid – eesotsas Ron DeSantisega, kes oli esimesena ja kõige valjemini vastu – keeldusid kaasa mängimast.

Kuid oli juba liiga hilja: nad kõik tegid end juba ainuüksi kohale ilmumisega välja nägema tõsielusaadetiste tegijatena.

Paljude kandidaatide jaoks võib see olla just see, mida nad soovivad. Chris Christie’l on telekarjäärist kindlasti parem vaade kui vabariiklaste kandidaadiks kandideerimisel.

Kuid kuberner DeSantis pidi aga kadestama Trumpi otsust arutelud vahele jätta.

Trump ei ilmu kohale mitte sellepärast, et need poliitilised maadlust toetavad matšid on tema väärikuse all, vaid seepärast, et tema kohalolek ainult tõstaks saate reitinguid ja see aitaks tema rivaalidele rohkem tähelepanu kui temale.

Kui DeSantis istuks ka debattidel, häälestaks ka tema publik ja “Survivor: Reagani raamatukogude sari” peaks leppima sellega, kellel on piisavalt igav, et end vaadata, et kolmanda järgu lootusrikkad sööta ja üksteist möllata.

Ilia Calderon Univisionist oli üks kolmest moderaatorist koos Fox Newsi alustalade Perino ja Stuart Varneyga.

Kuid Calderon ei olnud niivõrd moderaator, kuivõrd oponent, tekitades immigratsiooni puudutavaid küsimusi, mis kõlasid nii, nagu oleksid need koostanud Demokraatlik Rahvuskomitee.

Selle asemel, et otsekohe paluda Vivek Ramaswamyl selgitada oma vastuseisu 14. muudatuse „sünniõigusega kodakondsuse” tõlgendusele – mis ütleb, et illegaalsete immigrantide lapsed saavad automaatselt USA kodakondsuse ainuüksi siin sündides –, sõnastas ta oma küsimuse räigena, küsides Ramaswamylt, mille kohta. põhjustel, et ta “viskaks välja seaduslikud kodanikud”.

Ta kasutas sama lähenemisviisi DeSantisega, esitades talle kalduva raamitud küsimuse Florida ajaloostandardite kohta, mis DeSantise vaenlaste arvates näitas orjust osaliselt soodsas valguses.

DeSantis ütles, et tema küsimuse eeldus oli “pettus”. Kuid Florida suuniseid kritiseerinud senaator Tim Scott kasutas avanemist ära, et kuberneri vastu punkte koguda.

Standardid, nagu sünniõigusega kodakondsus, on aus mäng. See, kuidas Calderon need ja muud küsimused püstitas, eeldas tavaliselt kandidaadi õigusrikkumist või halbu kavatsusi.

Sama hästi oleks võinud neid MSNBC-s intervjueerida.

Eilne uudis

Ramaswamy jaoks on kogu reklaam hea reklaam – ta on pikaajaline kandidaat, kellel pole midagi kaotada ja võita palju nimetuntust. Ta on tark, telegeeniline ja provokatiivne. Aruteludes osalemine on tema jaoks mõistlik.

See on mõistlik ka Christie jaoks. Ja Nikki Haleyle, kes ainsa naisena võistlusel ja suhteliselt mõõduka vabariiklasena on iga kord garanteeritud head pealkirjad.

Ka Põhja-Dakota kuberner Doug Burgum ei saa osalemisega kaotada – mitte et ta võiks nominatsiooni võita, aga ta saab ainult tõsta oma muidu olematut rahvuslikku profiili.

Endist asepresidenti Mike Pence’i aga ainult kahandab sellise seltskonna hoidmine ning ta näeb välja ja kõlab nagu eilsed uudised, kus laval on nooremad ja vähem etteaimatavad vabariiklased.

Senaatoril Tim Scottil oli hea öö ja ta on küsitlustes piisavalt maha jäänud, et ka tema vajab kogu tähelepanu, mida ta saab, isegi kui see on sama alandav kui eileõhtune debatt.

Kuid Ron DeSantis on teinud kohutava vea. Aruteludes osaledes pani ta end paistma kui järjekordset poksikoti ja Ramaswamy ja Haley kutti ning Calderonit, kes norib.

Ainus võitja selles mängus on Donald Trump. Ron DeSantis teab seda praegu, kuid nüüd võib olla liiga hilja.

Read original article here

The post Teine vabariiklaste debatt muutub labaseks “Ellujääjate”-laadseks mängushowks appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/teine-vabariiklaste-debatt-muutub-labaseks-ellujaajate-laadseks-mangushowks/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb