Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb

Loopis on tegutsenud Chicago kaubabörs (CME). aastast 1898vaid 27 aastat pärast suurt Chicago tulekahju.

Vahetus oli osa linna taassünnist ja aitas luua Chicago finantskeskusena.

Nüüd näeme Chicagoga taassünni vastupidist rahvastiku vähenemine.

Ja 66 miljardit dollarit CME ei pruugi olla abiks edaspidisel uuendamisel: ettevõte on oma üürilepingu tingimused ümber kirjutanud, et saaks linnast lahkuda, kui poliitikud järgivad “halvasti läbimõeldud” avalikku poliitikat.

“Oleme väga tugeval positsioonil,” CME tegevjuht Terry Duffy ütles hiljutises intervjuu. “Kui peaksime lahkuma, võiksime lahkuda.”

Linnapea Brandon Johnson avati ametisse 15. mail, saades riigi üheks radikaalsemaks linnajuhiks.

Ta tegi ettepaneku uute maksude kohta umbes väärtuses 800 miljonit dollaritsealhulgas finantstehingute maks, mis muudaks CME-l Chicagos äritegevuse võimatuks.

Johnson väitis, et linn teenib iga väärtpaberikaubanduslepingu kohta 100 miljonit dollarit tulu finantstehingute maksustamisest 1 või 2 dollariga.

Chicago kaubabörsi esimees Terry Duffy on teinud selgeks, et kui uus linnapea Brandon Johnson järsult makse tõstab, lahkub ta ja tema firma linnast.
Bloomberg

Tegelikkuses ei ole selline maks lihtsalt “halvasti välja mõeldud”, see on samaväärne kuldmuna munenud hane tapmisega ja seejärel hane surmas süüdistamisega. Ilma CME-ta kaotaks Chicago linn märkimisväärset tulu ja tuhandeid maksumaksjaid.

Finantstehingute maks tuleks kinnitada osariigi pealinnas, mitte Chicagos; ja õnneks lõi kuberner JB Pritzker selle idee maha avalikultöeldes, et see ajab äri välja.

Siiski on Chicago majanduse karm reaalsus see, et paljud selle olulised ettevõtted võivad igal ajal lahkuda.

Paljudel – näiteks riskifondide hiiglaslikul Citadell – juba on.

Mõelge CME-le: ettevõte müüs oma Aurora, Ill. andmekeskus aastal 2016.

See müüs Chicago Board of Trade hoone aastal 2012 ja rendib ruumi tagasi. Grupp müüs ka Nymexi hoone New Yorgis 2013. aastal.

CME ja sellega sarnased ettevõtted on väga mobiilsed.

Nad võivad mõne kuuga teise osariiki kolida.

Neil on usaldusvastutus oma aktsionäridele parima võimaliku tulu saamiseks. Suurenenud maksukoormus muudab selle raskemaks.

See ei ole lihtsalt hoiatus Chicago jaoks.

See on sõnum teistele suurlinnadele, nagu New York, Los Angeles ja San Francisco.

Kõik nad on flirtinud ettevõtetele rohkemate maksudega löömisega, et tasakaalustada ebastabiilset eelarvet ja maksta lemmikloomaprojektide eest.

San Francisco vaatab isegi silmi ettevõtte tulumaksu soodustused äriprobleemide lahendamiseks.


Endine linnapea Lori Lightfoot on üks haruldasi ametisolevaid ametnikke, kes on teiseks ametiajaks lüüa saanud. Kõrge kuritegevus oli kampaania ajal valijate peamine murekoht.
Endine linnapea Lori Lightfoot on üks haruldasi ametisolevaid ametnikke, kes on teiseks ametiajaks lüüa saanud. Kõrge kuritegevus oli kampaania ajal valijate peamine murekoht.
Getty Images

Rasked kuritegevuse probleemid raskendavad ka suurlinnadesse jäämise valimist.

Duffy juhib õigustatult tähelepanu kuritegevuse hirmudele, mis mõjutavad paljude inimeste otsuseid Chicago kontorisse naasta.

Nagu New Yorgis, on ka Chicagos viimastel aastatel kuritegevus kasvanud – tõusnud 20% üldiselt. See probleem on väga isiklik: Duffy naine ta varastati hiljuti keset pärastlõunal auto.

Olenemata sellest, kas nende otsused põhinevad maksudel või kuritegevusel, tabas suurte ettevõtete, nagu CME, lahkumine rängalt.


Chicago kaubabörs, mis on tegutsenud enam kui 125 aastat, on suuruselt teine ​​riigis ja seal määratakse peamiste kaupade, nagu sojaoad ja mais, hind.
Chicago kaubabörs, mis on tegutsenud enam kui 125 aastat, on suuruselt teine ​​riigis ja seal määratakse peamiste kaupade, nagu sojaoad ja mais, hind.
Getty Images

2016. aastal ütles Duffy, et CME Group töötas 1800 illinoislast otse ja toetas veel 135 000 töökohta. Duffy ütles, et CME maksab igal aastal ettevõtte tulumaksu peaaegu 50 miljonit dollarit, mis teeb sellest Illinoisi viie suurima ettevõtte tulumaksu maksja hulgas.

„Mitmed teised osariigid on pakkunud meile stiimuleid oma äri liigutamiseks. Illinoisi jaoks oleks rahaliselt ja majanduslikult kahju kaotada meie tööstuse loodud töökohad ja maksutulud, kui oleksime sunnitud kolima,” tunnistas Duffy 2016. aastal Illinoisi Peaassamblee ees kavandatava finantstehingute maksu kohta.

Ettevõtted vajavad Chicago arendamiseks kindlustunnet oma kodu vastu.


Ehkki arvud on viimastel kuudel mõnevõrra vähenenud, vähendas Chicago hiljutine vägivaldse kuritegevuse kasv usaldust kohalike juhtkondade vastu ning õhutas lahkumist äärelinnadesse.
Ehkki arvud on viimastel kuudel mõnevõrra vähenenud, vähendas Chicago hiljutine vägivaldse kuritegevuse kasv usaldust kohalike juhtkondade vastu ning õhutas lahkumist äärelinnadesse.
AP

Selle usalduse kahanemine on valitsuse pensionikohustused. Chicago peamised pensionisüsteemid on võlgu 48 miljardit dollarit kogumispensioni kohustustes – üle 44 USA osariiki. Üleriigilised süsteemid võlgu 140 miljardit dollaritsiiski sõltumatud hinnangud tõsta võlg palju suuremaks.

See avaldab survet maksudele – ja viimase kümnendi jooksul on Chicago kinnisvaramaks kahekordistunud 1,7 miljardi dollarini aastas.

Isegi liberaalne aktivist Warren Buffett ütles, et ta kõhkleb sellistesse osariikidesse nagu Illinois ja New York investeerida kõrge kaustamata pensionikohustuse tõttu.

Endised linnapead Lori Lightfoot ja Rahm Emanuel teadsid, et pensionikuludega tegelemine on Chicago pöörde jaoks ülioluline. Mõlemad kutsusid osariigi seadusandjaid üles pensionireforme ellu viiakuigi nende tingimuste lõpus.

Linnapea Johnson peab tegelema Chicago pensionikriisiga, kui ta loodab inspireerida ettevõtteid uskuma, et linn võib jääda nende koduks.

See tähendab, et tuleb loobuda lühinägelikest ja halvasti läbimõeldud püüdlustest suurendada valitud rühmade tulu. Selle asemel peaks ta kasutama oma positsiooni Illinoisi ühe võimsaima poliitikuna, et panna osariigi seadusandjad toetama põhiseaduslikku pensionireformi.

Chicago on CME tõttu New Yorgi järel riigi finantskeskus nr 2. Siin leiutati vahetuskursi futuurid, koostöös Milton Friedmaniga.

Sojaubade, maisi, nisu ja muude kaupade hind määratakse siin igal päeval.

CME on sama osa Chicago identiteedist kui White Sox, Cubs, Vienna Beef hotdogs ja Michigani järv. “Halvasti läbimõeldud” poliitika on risk, mida linn võtta ei saa. Seda ei saa ka tema eakaaslased ida- ja läänerannikul.

Matt Paprocki on ettevõtte president ja tegevjuht Illinoisi poliitikainstituut Chicagos.

Read original article here

The post Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/chicago-uus-linnapea-brandon-johnson-on-aritegevusele-juba-halb/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit