NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit

See viiekorruseline Upper East Side’i linnamaja, kus väidetavalt kunagi elas kadunud, vastuoluline filmirežissöör Elia Kazan, on praegu turul 6,49 miljoni dollari eest – vähem kui kaks kuud pärast vara üleandmist 9 miljoni dollari eest, selgub kinnisvaradokumentidest.

(Sel ajal oli sellel 4,8 miljoni dollari suurune hüpoteek.)

Sajandivahetuse pruunkivist, mis asub aadressil 212 E. 72nd St., Second ja Third Avenue vahel, on viis magamistuba ja 4½ vanni.

Kaasan – immigrant sündinud kreeka vanematele Konstantinoopolis, praeguses Istanbulis ja näitleja Zoe Kazani vanaisa — väidetavalt elas vallamajas umbes 1955. aastast kuni 1960. aastate alguseni. Esindades Ameerika parimat ja halvimat, oli ta kunagi kurikuulsalt “nimetatud nimed” esindajatekoja mitteameerikalike tegevuste komiteele, hävitades oma tunnistusega elusid, ja seejärel avaldas New York Timesis terve leheküljelise kuulutuse, julgustades teisi tema eeskuju järgima.

Raamatus “Nimede nimetamine” kirjeldab varalahkunud autor/ajakirjanik Victor Navasky ajanäitekirjanikku Arthur Miller, kes väidetavalt saatis Kaasanile koopia oma näidendist “Vaade sillalt”, mis käsitleb teavitamist. Kaasan kirjutas oma tänusõnad tagasi, öeldes, et tal oleks au seda juhtida. Miller tulistas vastu: „Sa ei saa aru. Ma ei saatnud seda sulle, sest tahtsin, et sa lavastaksid. Saatsin selle teile, sest tahtsin, et te teaksite, mida ma arvan väljaheitetuvidest.

Hiline lavastaja Elia Kazan.
Bettmanni arhiiv

Ida 72. tänav 212 interjöör.
Seal on 5242 ruutjalga kunstisõbralikku ruumi.
Zoe Wetherall

212 East 72nd Street välisilme.
Ridamaja on 17 jalga lai ja selle juurde kuulub kärbitud parkimine.
Zoe Wetherall

Magamistuba aadressil 212 East 72nd Street.
Üks elukoha viiest magamistoast, kus on üks viiest kaminast.
Zoe Wetherall

Köök, mis asub aadressil 212 East 72nd Street.
Söögiisu tekitamiseks värviline köök.
Zoe Wetherall

Terrass aadressil 212 East 72nd Street.
Seal on 1700 ruutjalga täiendavat aiaruumi.
Zoe Wetherall

Kaasan jätkas selliste ikooniliste filmide loomisega nagu “On the Waterfront” ja “East of Eden”. Muidugi keeldusid teised Hollywoodis nimesid nimetamast ja mõnel õnnestus isegi mustas nimekirjas olles võita Oscareid, töötades varjunimede all ja hoides oma terviklikkust puutumata.

5242 ruutjalga kodus on viis kaminat ja viis privaatset väliruumi kokku 1700 ruutjalga, sealhulgas aed, kaks kaetud terrassi ja katusekorrus. Eraparkla jaoks on olemas ka ihaldatud äärekivilõik. Välispinnal on krohvfassaad ja kolm akent.

17-suu laiune linnamaja asub väljaspool ajaloolist piirkonda ja selle maksimaalne ehitatav pindala on 18 220 ruutjalga. Praegu sisaldab see täiskõrgust keldrit koos pesuruumi, panipaiga ja mehaaniliste süsteemidega.

Börsimaaklerid on Leslie J. Garfieldi Matthew Lesser, Ravi Kantha, Jed Garfield ja Caylyn Sullivan.

Read original article here

The post NYC linnamaja, millel on teadaolevad sidemed Elia Kazaniga, küsib 6,49 miljonit dollarit appeared first on ArtMusem.



source https://artmusem.com/nyc-linnamaja-millel-on-teadaolevad-sidemed-elia-kazaniga-kusib-649-miljonit-dollarit/

Comments

Popular posts from this blog

Näotuvastus laiendab oma valvsat pilku, kuid kannatab märkimisväärsete tõrgete all

Chicago uus linnapea Brandon Johnson on äritegevusele juba halb